Vejn Dajer - Kako mogu služiti?

Kada biste mogli imati bilo koji posao na svetu, koji bi to posao bio? Evo kako sam ja hendlovao dobijanje poslova I kako sam druge savetovao da rade.

Prvo, sastavite kristalno jasnu, čistu viziju onoga šta biste voleli da sebe vidite da radite. A zatim otidite na tiho mesto u meditaciji I načinite svesni kontakt sa Bogom. Lepota meditacije jeste što počinjete da dobijate odgovore. Umesto da tražite nešto za sebe, svu svoju energju I pažnju stavite u vizualizaciju sebe kako služite, nudite, ili kreirate. E tada vrata počinju da se otvaraju za vas.

 

photo by: villasukka
photo by: villasukka

 

Lao Cu kaže da se vrata za nas ne otvaraju dokle god imamo vezanosti za fizičke stvari za sebe. Ono što on naziva anđeoska vodilja ili Izvor Energije ne ulazi u naše živote sve dok ne premestimo fokus iz Koja je moja korist u tome? Ili Kakav ću posao dobiti? Ili Koliko ću para zarađivati?, I umesto toga fokusiramo se na Kako mogu služiti? Dođite do te unutrašnje slike sebe kako služite u oblasti po svom izboru I onda budite u miru sa tim. Premestite fokus sa nemaštine I nedostatka I vizualizujte služenje. Tako Duh funkcioniše – kada pustimo sve, kada ne pokušavamo, kada ne jurimo za ničim. Dopustite da živite time – kaže Lao Cu. Uplovite u sebe I verujte božanskom tajmingu. Tako je uvek sve dobro funkcionisalo za mene I uvek sam imao I mnogo više posla nego što sam mogao postići.

Leave a Comment