Abraham-Hiks - Kada Voljeni Ljubimac Ugine

Zašto ljubav prema voljenim životinjama toliko boli?

Ljudi često osete više tuge kada im ugine voljeni ljubimac, nego ijedan drugi gubitak koji su ikad iskusili. Neki misle da je taj bol nelogičan I izopačen, jer, toliko je drugih aspekata u životu koji su sigurno mnogo važniji od ljubimca. ‘Patio je više kada mu je pas uginuo, nego rođeni otac!’- kažu. Što više želiš nešto, to više I patiš kada se fokusiraš na nedostatak toga. Međutim, bol koji osećaš zbog gubitka svog ljubimca, nije zato što ga više nema, već zbog nečeg mnogo dubljeg od toga.

Vaši ljubimci zrače čistu, pozitivnu Energiju Izvora.
Vaši ljubimci zrače čistu, pozitivnu Energiju Izvora.

Tvoj pas tebi predstavlja čistu, pozitivnu Energiju Izvora. Tvoj pas je ostao, tokom čitavog svog života u stanju u kojem si ti bila kada si se rodila: produžetak čiste, pozitivne Energije. I često, kroz tvoj kontakt sa psom I kroz pažnju koju si mu poklanjala, ti si bila inspirisana na sopstvenu konekciju sa Izvorom.

Dakle, dok ti nedostaje tvoj pas, ono što ti najviše nedostaje je tvoja sopstvena konekcija sa Izvorom, koja je bila inspirisana tvojim psom.

Tvoj pas te je voleo takvu kakva si bila, I nije tražio da se menjaš.

Tvoj pas te nije smatrao odgovornom za njegovu sreću.

Tvoj pas je uživao u tvom društvu, ali nikad nije patio kada nisi bila pored njega, jer njegova sreća nije zavisila od tvog ponašanja.

Tvoj pas se nije bojao smrti niti ju je očekivao, ali je zato razumeo večnu prirodu svog Bića.

Nijednu od ovih stavki ne možemo reći za tvog oca.

Kada bismo mi stojali u tvojim fizičkim cipelama, mi bismo se fokusirali na divan inspirišuć osećaj koji si tako često osećala u društvu svog psa. Seti se njegove uzbuđenosti da idete u šetnju. Seti se njegovog entuzijazma da juri lopticu ili da se igra sa drugim psom. Seti se njegovog mirnog lica, dok je ležao na podu sa svojom glavom na šapama. I dok se opuštaš u sećanju tvog psa koje ti prija, dospećeš u poravnanje na isti način kao nekad, kada je I on bio s’tobom u sobi. A onda, ako to želiš, Univerzum će ti dostaviti novog psa da zameni tvog predhodnog ljubimca. A ako si voljna da uradiš posao, možeš privući novo kuče, koje neće gristi tvoje papuče.

Leave a Comment