Luiz L. Hej - Izlečite Svoj Unutrašnji Auto

Drago mi je da ste svi uživali u mom postu od prošle nedelje, u vezi mog novog auta. Volela bih da nastavim u tom pravcu, pričajući o vezi izmedju vašeg auta i vašeg tela.

Vaš auto je odraz vas samih, kao što su svi i sve ostalo, takodje vaš odraz, s’toga stavite ljubav u svoj auto, i šaljite je svima na ulici, i autoputevima. Ja takodje mislim, da su delovi auta, slični kao i delovi tela.

Na primer, jedna žena, koja je deo osoblja u mojoj izdavačkoj kući, osećala se kao da ” nema viziju”, i nije mogla videti kuda se to kreće njen život, niti u kom je pravcu ona uopšte i želela da on ide. Onda se samo jednog jutra probudila, da bi zatekla svoj auto, sa jednim razbijenim retrovizorom.

Još jedna osoba, moj prijatelj, osećao se kao ”zaglavljen” u svom životu. Nije ni napredovao, niti nazadovao, zapravo samo je stagnirao. Onda jednog dana, u povratku sa posla, pukla mu je guma, i nije mogao nigde da se makne.

Znam da iz prva može zvučati blesavo, ali sam fascinirana terminologijom koju su upotrebljavali ovi ljudi, da bi opisali svoje trenutno mentalno stanje, koja je povezana sa njihovim autima.

” Nemati viziju “, znači da ne vidiš ispred sebe. Retrovizor je savršena metafora, kao što je i ” biti zaglavljen”, savršena metafora za puknutu gumu auta.

 

photo by: pqphotography
photo by: pqphotography

 

Sledeći put kada se nešto dogodi sa tvojim autom, zapiši šta bi to moglo predstavljati u tvom trenutnom mentalnom stanju, i kako se osećaš u vezi te stvari. Bićeš iznenadjena rezultatima.

Jednog dana možda napišem malu knjižicu , i nazovem je ” Možete Izlečiti Svoj Automobil ”  🙂

Ovonedeljna afirmacija:

Na autoputu života, ja sam pronašla svoj put.

Ti to možeš !

Luiz.

1 Comment

  1. mira garrison

    volim te slusati i vjerujem u te divne motivacije za bolji zivot,,,hvala imas glas koji se moze slusati i zaspati i dobro sve objasnjavas,,,,problem je kroz cijeli dsan tu lijepu energiju odrzavat ali borim se pocetnica sam,:-))))

Leave a Comment