Luiz L. Hej - Moj Put Do Feng Šuija

Ja obožavam da učim nove stvari, i duboko sam svesna, da kada je učenik spreman, učitelj se      pojavi. Ja mora da sam bila veoma spremna, kada sam ,sredinom devedesetih, prisustvovala času upoznavanja sa Feng Šuijem, koji je predavala Tara Ketrin Kolins ( Terah Kathryn Collins). Ona je ovu mračnu temu, objasnila veoma jasno i lako. Ubrzo sam shvatila osnovne principe, i videla sam u tome vezu, sa onim čime se ja bavim. Ja ljude podučavam, kako da kreiraju harmoničnu mentalnu okolinu za sbe, a Tara podučava kako da stvorimo harmoničnu fizičku okolinu ,za život. Meni je to imalo potpunog smisla. Od tada sam fascinirana Feng Šuijem, i on je deo mog svakodnevnog života.

Ja sam se predstavila Tari, i zamolila je, ako bi htela da dodje u moju kuću , i primeni Feng Šui, tj. da proveri, gde u mom domu ,potencijalno postoji energretski disbalans. Napravile smo odredjene promene, pomerajući nameštaj , dodavajći biljke i ogledala, i moj je život od tada, čini mi se potekao mnogo lakše.Ofarbala sam svoja ulazna vrata u crveno, i za tri nedelje, došli su mi kupci, koji su pokušali da otkupe moju kuću, po ceni koja je bila mnogo višlja, nego tržišna .

Ja sam zahvalna Teri, za svu pomoć oko Feng Šuija, koju mi je godinama pružala, pogotovo kada je moja izdavačka kuća, Hej Haus (Hay House), kupila poslovnu zgradu i skladište. Predhodni stanari su otišli odatle, jer nisu uspeli da naprave uspešan biznis. A kada smo Tera i ja došle na to mesto, videle smo da je kvadrant prosperiteta, prekriven gomilom starih, polomljenih stolica-teško da je to simbol uspeha i bogatstva!  Sve smo to očistili od smeća, i ofarbali u vatreno crveno, sa zlatnim vratima. Uspeh nas prati ,još od prvog dana kada smo se doselili.

Tera mi je ispričala, mnoga svoja iskustva sa klijentima ,i pozitivne promene ,koje je unela u njihove živote, tako dasmi je spontano došla misao, a bi Tera mogla izdati svoju knjigu. Ona je to i učinila, i napisala knjigu Zapadni Vodič Kroz Feng Šui, a Hej Haus ju je sa ponosom izdao .Od tada, Tera je izdala još pet knjiga, i otvorila svoju Feng Šui školu, u Solana Biču (Kalifornija), koja i dan danas uspešno raste.

Feng Šui je definitivno pospešio kvalitet mog života. Ako vam se pruži šansa, istražite ga malo, i vidite šta će vam se desiti.

Afirmišite:

Ja tražim usmerenje, i ono mi je uvek dostupno.

Voli vas,

Luiz.

Leave a Comment