Doren Virtu - Da Li Tvoje Reči Pišu Uspeh?

Ono što govoriš je ono što dobijaš.

Dobijam puno poziva kroz svoj sajt, radio emisiju I seminare. Često sam zamoljena da dam anđeoske odgovore kako bi pomogla ljudima da razreše neke stresne finansijske situacije, kao I probleme u karijeri. Svaki put se to desi zato što ljudi, zbog svog stresa, koriste negativne reči kako bi opisali svoje trenutno stanje. Često su nesvesni da koriste negativne afirmacije – Nemam para, ili im te izjave samo još više osiguravaju kontinuitet stresnog stanja.

Žena po imenu Kerolin Purčes, držala je metafizičku radnju u Novoj Škotskoj pet godina. U prošlosti, kada god bi je neko upitao kako joj ide, uvek bi odgovarala: Neću se nikad obogatiti, ali imam dovoljno da platim sve račune. Kerolin je ponavljala tu frazu bezbroj puta, sve dok nije shvatila njen duboki uticaj.

Jednog dana pričala je o radnji sa svojom bliskom prijateljicom, I o tome kako bi trebalo da ima mnogo više posla, obzirom da je to jedina takva radnja u okrugu, sa mnogobrojnim mušterijama I odličnom reputacijom. Potom su se obe zapitale, zašto joj onda ne ide bolje? Zašto joj prodaja pokriva samo račune I novi inventar?

Kerolin je svoj odgovor dobila kada ju je jedna mušterija zapitala kako joj ide biznis. I dok se Kerolin spremala da da svoj standardni odgovor, Nikada se neću obogat… intuitivno je rekla umesto toga: Fantastično! Ovaj lokal je zlatni rudnik! I to je rekla sa takvim ubeđenjem, da je poverovala sebi svaku reč.

To je bilo pre godinu dana, I kada god neko pita: Kako ide biznis?, Kerolin nastavlja da govori kako je to mesto zlatni rudnik I da joj ide fantastično. U poslednjih godinu dana njena se prodaja uvećala za 40%, nego ranije godine… I sada se samo penje sve višlje I višlje! A sve što se promenilo su Kerolinine reči, od ograničavajućih do onih sa pozitivnom energijom. Njene su reči napravile zlatni rudnik.

Reči koje izgovaramo Imaju direktni uticaj na naše finansije, kao u Kerolininoj priči. Takođe, žena po imenu Livia Maris Jepsen je prošla kroz sličnu tranziciju. Pre par godina, Livia se stalno pitala zašto je na njene molitve odgovoreno sa samo dovoljno I ništa više. Na primer, ako su joj bili potrebni novci da plati nešto, dobila bi tačnu sumu koliko joj treba za račun, ni centa više. Ako bi joj trebalo još neko vreme da završi projekat, dobila bi samo još toliko da ga završi u poslednji momenat. I tako dalje…

Jednog dana, Livia je posetila bogatu prijateljicu u kući prijateljičine majke. Nakon što im je majka poslužila bogat obrok, upitala je svoju ćerku – livijinu prijateljicu: Jesi li se dovoljno najela?, a ona je odgovorila: Da mama, mnogo sam se najela! To je bilo upravo ono što je Liviji bilo potrebno da čuje! Shvatila je da je oduvek tražila, I afirmisala samo dovoljno.

da li tvoje reči pišu uspeh?
da li tvoje reči pišu uspeh?

Livia kaže: Ako od anđela tražiš samo dovoljno, to je ono što ćeš I dobiti. Probaj da tražiš mnogo I da afirmišeš mnogo, I uvek ćeš dobiti mnogo više nego što očekuješ. Nakon što je promenila svoj rečnik, Livia je sada mnogo više finansijski sigurnija nego ranije.

Ako traženje više novca stvara u vama nespokoj I nemir, uverite se da taj extra keš možete uvek iskoristiti za dobrotvorne doprinose, pomaganje voljenima, I finansiranje svoje Božanske životne svrhe. Tvoj povećani tok novca, omogućava ti da daješ na mnogobrojne nove načine!

Diana Mej je još jedna žena koja je naučila koliko reči mogu uticati na naše finansije.Većinu svog života ona je govorila: Nemam dovoljno novca da kupim… ovo ili ono. Dianine konstantne negativne afirmacije su se potrudile da osiguraju da Diana nikad ne dobije ono što poželi.

Onda je Diana često počela da viđa broj 818 – na satu, tablicama, telefonskim brojevima, I računima. Konačno je našla razlog za to, u mojoj knjizi Anđeoski Brojevi 101, koja se bavi listom brojeva koji se ponavljaju I njihovim značenjem. Pročitala je da broj 818 ima anđeosko značenje, da treba da ostane pozitivna u vezi novca, I da koristi ovu afirmaciju: Sada sam finansijski osigurana, I imam pregršt novca da delim I štedim.

Diana je počela da ponavlja ovu afirmaciju konstantno, I danas ona je finansijski osigurana, sa pregrštom novca da podeli I uštedi. Rekla mi je: Sada gledam na svet potpuno drugačije kada se radi o novcu.

Ponekad će nas bolna situacija u životu, dovesti do toga da shvatimo da nam naš negativni rečnik zadaje čitavu muku, kao što je I Kerin Konoli otkrila. Nakon što je dobila otkaz na svom inžinjerskom poslu, počela je govoriti ljudima, Ja sam nezaposlena. Kerin je očajnički tražila novi posao, bez imalo uspeha. Onda je shvatila da je sama stvarala situaciju nezapolena, samim tim što je non stop ponavljala tu frazu. Prestala je da koristi tu rečenicu, I ubrzo posle toga ponuđen joj je inžinjerski posao koji je platio sve njene račune. Kerin kaže: Samo time što sam promenila reči koje koristim, uspela sam da manifestujem izobilje veoma brzo u svoj život.

2 Comments

  1. Ana

    Da ja sam Obskrbljena sa bogatstvom, zdravljem i novcem,danas sutra i uvijek, HVALA BOGU

  2. Mnogi ljudi danas ne shvataju da je sustina tih prica zapravo prava zivotna istina.zato napred! pisemo nase zivotne istine……jako sam srecna i zahvalna, znam da se ostvaruje ono sto sam trazila.SAD PRIMAM SVE DOBRO U SVOJ ZIVOT

Leave a Comment