Lisa MekKort - Da li okrećete novi list?

Jedna rezolucija je sve što vam je potrebno.

 

Međutim, biranje rezolucije tera mnoge od nas da pretražujemo po beskrajnim fajlovima samoosude kako bi utvrdili koje od naših bezbrojnih mana najhitnije trebaju promenu. I moram vam reći, to je vaom jadan početni stav kada okrećete čist list.

Dopustite mi da vam olakšam. Izaberite samoljubav. Izaberite nju I ništa drugo što se trenutno dešava. Garantujem vam – ako se založite da savladate samoljubav do kraja ove godine, svaki vaš cilj I želja manifestovaće se izvan svakih vaših nadanja I najluđih snova.

Kada iskreno, bezuslovno volite sebe, vi instinktivno osećate bezuslovnu ljubav prema drugima. Vi automatski, intuitivno I radosno radite stvari koje lako donose ispunjenje vaših najvećih želja, I najsočnijeg, najbogatijeg života. Postajete daleko bolje opremljeni da služite vašim voljenima I vašoj zajednici. Pregledajte rezolucije koje ste sebi zadali ove godine I brzo ćete shvatiti da ako zaista, duboko volite sebe, te stvari bi već bile u vašem životu.

Kao što će svako posvedočiti ko je iskusio istinsku samoljubav, nije je lako dosegnuti I održati. To obično zahteva prevazilaženje dosta duboko ukorenjenih navika. Ali je moguće postići, I stizanje do tamo je pola zabave.

 

Da li okrećete novi list?
Da li okrećete novi list?

 

Zastanite na momenat I zamislite koliko bi bilo fantastično kada bi bili 100% svoji u svakoj situaciji. Da volite I verujete sebi dovoljno da budete u potpunosti  Vi, radeći ono što volite I konektujući se duboko sa ljudima koji su savršeno vibraciono poklapanje sa vama…jer ste ih privukli sebi jednostavno tako što ste bili jedinstveni, savršena osoba kakva već jeste.

Svaki svakcati dan kada se probudite, može biti novi list za vas ako učinite svesnu nameru da ga tako gledate. Vama je suđeno da volite sebe I svoj život. Vi ste moćni van granica vaše mašte. Neka ova godina bude ona kada vraćate sebi svoju slobodu, vašu strast, vaše Ja.

Leave a Comment