Leci - Zaviri u Sebe

Kada si neraspoložena uvek kreni da razmišljaš o nečemu, što znaš da voliš i da u tebi izaziva opuštenost, prijatnost, jer to je najbolji putokaz da se osećaš dobro u vlastitoj koži. Optimizam je prihvatanje toga kako jeste trenutno sada.

Kada od mnogih stvari koje treba da uradiš, ne znaš odakle da kreneš, izaberi onu, koja ti prva padne na pamet, jer važno je da život teče! On će ti već u sledećem trenutku poslati poruku, misao u tvojoj glavi, šta i kako dalje!

Često se podseti u toku dana, da smisao Života, nije cilj, već svaki trenutak koji nas dovodi do njega.

Najbogatiji ljudi na svetu su oni, koji se mnogo smeju i imaju svoje snove, i u svakom trenutku biraju optimizam, a ne brigu.

Njima je jasno, da se tako dešavaju čuda i ostvaruju želje.

Biti opušten, ne znači biti površan i neozbiljan, jer samo opušten čovek, čuje sebe, oseća i veruje Životu, i nikada ne zatvara vrata dobrobiti.
Biti opušten, ne znači biti površan i neozbiljan, jer samo opušten čovek, čuje sebe, oseća i veruje Životu, i nikada ne zatvara vrata dobrobiti.

Radost je neophodna kao vazduh, da bi čovek bio živ.

Samo čovek, otvoren prema  životu je radostan čovek.

Ako ti nedostaje radosti, posmatraj pažljivo decu. Odmah će ti biti jasno šta je to, što treba da menjaš kod sebe.

Biti opušten, ne znači biti površan i neozbiljan, jer samo opušten čovek, čuje sebe, oseća i veruje Životu, i nikada ne zatvara vrata te dobrobiti.

Ako pozitivno očekujemo, Život će nam to i poslati.

Ako prihvatimo kako jeste trenutno, Život će uvek nagraditi naše verovanje i poverenje dajući nam nove šanse i mogućnosti.

Često brinemo, jer se sećamo!

Korak unazad uvek boli, ali i donosi bolje uvide, zapažanja i bolje razumevanje sebe i drugih.

Nije važno šta je bilo, važno je šta je sada.

Sve  možemo uvek da promenimo samo u sadašnjem trenutku.

Prošlost i budućnost je samo veliki raskorak u kojem se gubi sadašnjost iz vida. Sve se dešava uvek sada!

Snaga je u sada i ovde, u fokusu tvoje pažnj, zato prihvataj kako jeste i uzdaj se u sve ono ogromno, verujuće i pozitivno u sebi što će ti kao ogromna moć pomoći da se menjaš, lako i bez otpora; tada je ceo svet tvoj, sve možeš, ništa ne boli i nema ograničenja.

 

Leave a Comment