Leci - Podsećam te

Kada te neko razljuti i izazove bure negativnih osećanja, seti se da je to biće naspram tebe, samo drugo tvoje lice. To je druga kreacija istog tebe. Kada te neko izneveri i učini da se osečaš mali i tužan, znaj da to nije niko drugi, već odraz tvoga bića u drugom liku a to si isto ti. Uvek si ti u svim likovima oko sebe, i zato nemoj da se ljutiš i kritikuješ, nemoj da odbacuješ i mrziš, jer to radiš samom sebi. Uvek uzvraćaj ljubavlju!

Leci

 

9 Comments

 1. jamina pavlov

  Leci,na istim smo talasnim duzinama,veliko HVALA sto si “naspram” mene,moje”drugo lice”,ponovo Vas VOLIM,u stvari VOLIM zauvek 🙂

  • Moram ponovo da ti kažem, kako je predivno ime Jamina, a ti si isto draga i divna, kao tvoje ime.
   Vidiš draga, kako se uzajamno ogledamo jedna u drugoj i kada čovek otkrije da smo svi povezani i jedno, može samo osetiti olakšanje, slobodu i ljubav, zar ne?
   Svi mi koji se susrećemo u životu, svi mi uzajamno doprinosimo našem razvitku i rastu u svakom mogućem smislu.
   Da, divno si rekla a kažem i ja, volim te zauvek.

 2. jamina pavlov

  <3 <3 <3

 3. Suzi

  Uf, ovo potsecanje trenutno mi dolazi kao ‘so na ranu’…izgleda da je neko sasvim suprotno doziveo ono sto je poslato kao ljubav… Da, u pravu si. Ostaje opet samo ”Uvek uzvraćaj ljubavlju!” i kada nije lako…
  Hvala na potsecanju i pozdrav tebi Leci 🙂

  • Draga Suzi, razumem da je nekada teško, jer to uvek znači da moramo više dati ali treba savladati sebe, treba priznati iskreno, kao što ti to hrabro priznaješ i već smo korak bliže da više možemo, jer vidimo i priznajemo a to nikada, nikada ne znači da smo loši i nedovoljno dobri i divni. To samo znači da učimo i da se menjamo i razvijamo u sve više i više svesnosti.
   Suzi, super si, ljubi te Leci.

 4. maja

  Uh, hm, ovo je prava slika i odgovor na stanje ,… Hocu da izadjem iz tog zacaranog kruga, trebam izlaz,… i ucim…

  • Jeste Majo to je krug ali izlaz je u prihvatanju…
   To je neophodno i ostvarivo, jer kada sebi predstaviš da smo svi jedno i da sam ja ti, onda će ti biti lakše da prihvatiš moje nesavršenosti i ograničenja, ali zato će svaki tvoj napredak meni pomoći i obrnuto, na nekom nivou.
   Treba prihvatiti da smo svi jedno ali individualno učimo, sagledavamo i napredujemo, ali sve se to sliva u nefizički rezervoar sveg iskustva, koje služi svima.
   Kada prihvatimo da smo svi jedno, proširiće se naša svest i tada će mo više osećati u srcu ljubav.
   Svi učimo i menjamo se i svi smo potrebni jedno drugom i prekrasni smo svi.

Leave a Comment