Leci - Moć Kreativnosti

Moj unutrašnji svet je oduvek bio bogat i velik. Uvek sam bila osoba puna optimizma, radosti i veoma radoznala, sa puno želja, koje su se nizale jedna za drugom, da me ispune zadovoljstvom i radošću. Oduvek sam tragala za još nečim, što bi me u potpunosti umirilo i ispunilo.

Jedna od stvari koje sam otkrila u svom životu je, koliko je važno i neophodno raditi stvari koje želiš i koje ti prijaju, jer velika je Moć naše Kreativnosti. Život mi je dobio novu dimenziju!

Počela sam da otkrivam talente, koje nisam ni znala da imam, a neke uspavane sam probudila. Kad se čovek jednom prepusti svojim kreativnostima, ma koje one bile, javljaju se druge, još zanimljivije, koje nas još više ispunjavaju i oduševljavaju.

Taj unutrašnji svet, koji je u nama, je beskonačan i nepresušan u svojim kreacijama i lepoti. Vreme dok stvaramo, je samo po sebi radost i isceljuje svaku našu negativnost. Najlepši poriv, koji je u nama ljudima, je stvarati i voleti. To je utkano u našu bit, poput koda, koga ne možemo i ne želimo da se odreknemo.

Naša kreativnost nas usrećuje, istinski ispunjava do najviših dubina, našeg bića. Potrebna nam je kao i vazduh koji dišemo, podjednako. Naša kreativnost nam pokazuje, ko u stvari jesmo, koliko smo divni i sposobni, i jedinstveni. Kreativnost budi pozitivan duh u nama.

Svaki čovek je poseban po svojim talentima i sposobnostima i kreator je svog života.

 

photo by: marboreal
photo by: marboreal

 

Ogromna je moć naše kreativnosti, jednom kada je otkrijemo, postajemo gospodari svoje sreće.

Čovek svakog trena nešto kreira, ceo svoj život, svoje hobije, sakupljajući nešto, gajeći cveće, slikajući omiljene pejzaže. Svakog nešto zanima.

Ovaj svet koji nam je na raspolaganju, pruža pregršt raznolikosti, pogotovo što imamo na raspolaganju internet. Današnjem čoveku je sve na dlanu  pristupačno, a mi gledamo i biramo iz tog sveta, svako za sebe šta nam je zanimljivo, inspirativno i šta želimo. Tu naša kreativnost razrađuje i stvara, neki novi svet iz lične perspektive.

Ja u sadašnjem trenutku u svom životu volim da slikam naušnice, i to mi je toliko zanimljivo i toliko me ispunjava, da osećam ne samo da sam zadovoljna, nego sam sam prosto srećna, srećna, jako srećna i moje su naslikane naušnice svakog dana sve lepše i lepše. Vidim kako u tom stvaranju stalno napredujem. To me dodatno još više motiviše. Ideje mi dolaze same i lako. Sve sam opuštenija, prosto se igram kao dete. Izgubim se u toj igri stvaranja, a moje naušnice nosi neko ko sebi izgleda lepše i zaniljivije u njima. Moje kreacije i moja umetnost se nastavljaju, i ne služe samo meni već i nekom dalje, eh… koji čaroban krug?

Leave a Comment