Leci - Manifestacija

Iza svakog bića, stvari i pojave, postoji misao, misaono energetska forma. Sve što je čovek izmislio i stvorio, bila je jednom samo misao. Kako se naša civilizacija širila i razvijala, čovek je imao razne potrebe, kako bi unapredio svoj život. U raznim segmentima života svako je ponaosob razmišljao i dodavao svoju energiju, tako je zajednička energija u jednom trenutku kroz različite ljude donela mnoga otkrića i život kakav imamo danas. Pojedinačna manifestacija stvara globalnu manifestaciju.

Leci

8 Comments

 1. Siniša

  Posle velike Staljingradske bitke, bitke koja je okrenula tok drugog svetkog rata, veliki čileanski književnik i nobelovac Pablo Neruda, kratko je rekao: “Staljingrad je darovao vasioni veliki čas života ….”.

  Mislim, da su životi svih nas veliki dar vasioni …..

  Bog daje, Bog i dobija …..

 2. maja

  Jutros sam gledala na RTS1 emisiju Eko karavan, koja me je posteno zatalasala…
  Tema je o nasoj prelepoj Srbiji ,njenim prirodnim lepotama,konkretnije o nasem Zlatiboru i sta se tamo desava u zadnjih godinu ,dve,… Ovu emisiju je pokrenula grupa osvescenih ljudi”Spasavanje suma Zlatibora” ,koji se bore da se ne desi ono sto bi moglo da se desi,… Pronadjite i pogledajte emisiju…A ja bih htela da u nasim meditacijama i afirmacijama ukljucimo i ovu situaciju nasih suma,prelepog Crnog Bora,.. Hajde da udruzeno pomognemo ovim ljudima koji se za to bore,da dobra ,pozitivna energija pokaze svoju snagu, za dobro svih ,za globalno DOBRO…

  • Draga naša Majo, raumem zašto si se zatalasala, otvorena si srca i voliš prirodu. Naravno, da svako od nas može doprineti poboljšanju odnosa ljudi prema šumama i crnom boru na Zlatiboru.
   Možemo u meditacijama u 18h i 22 30 da svako od nas blagosilja sa ljubavlju šume Zlatibora i posebno crnog bora i vizualizuje bujne zelene šume i ljude kako žive u skladnom odnosu sa prirodom. Evo, ja ću to uvesti u moje meditacije.
   Ljubi te Leci.

 3. Siniša

  Posle kiše dođe sunny Maja!

 4. kaca

  Sve je misao i svesna sam toga… Sve sto imamo danas sve je bila prvo misao u necijoj glavi i onda se pojavilo i u realnosti… Sve sto imamo u nasim zivotima i sto vidimo sve je to bila prvo misao …Ja kada vizualizujem ono sto zelim da mi Univerzum dostavi ja udjem u to stanje kao da to vec imam i onda osetim kao da mi to nije ni potrebno u zivotu, jer ja to imam u svojoj glavi vec :DD i dobijem taj osecaj da mogu da imam sta god pozelim , ja to imam u svojoj glavi i to mi je cak tada i dovoljno… Da li dobro radim vizualizacije? 😀

Leave a Comment