Ne Upoređuj se sa Drugima!

Nije potrebno upoređivati se sa drugima, jer to može da iskomplikuje naš život i skrene nas sa naše putanje…Nikada ne možemo biti neko drugi, niti je to potrebno, jer smo jedinstvena i neponovljiva ekspresija Svesti, Boga. Svačije postojanje ima svoj poseban miris i aromu, koja je u stanju svojom Biti odplesati ples, kako to niko drugi ne može. Zato budi to što jesi!

Leci

8 Comments

 1. najzad

  Jes,i hvala Bogu sto nas je takvima stvorio pa smo sareni i interesantni i to cini zivot
  tako bogatm.Uvek sam i uvek cu bas u toj razlicitosti da uzivam.I zahvaljujem Stvoritelju da mi je dao moc opazanja,znatizelje.otvorenosti i da se od srca uvek radujem tudjim uspesima te da me puno toga zanima da ucim i nisam zavidna.:D 😀 😀

 2. Siniša

  Slava Bogu i hvala mu na svemu !

 3. Suzi

  Upravo tako, Leci. I slicica je pun pogodak. Da li je lepsa livada sa mnostvom razlicitih cvetova(svaki lep na svoj nacin) ili u jednoj boji, formi, mirisu, koliko god snazni 😉 . SA TOBOM MEDJU OSTALIM CVETOVIMA LIVADA JE LEPSA 🙂

 4. linda

  Bas tako! sVAKO od nas je autentican, neponovljiv u onome sto je.Hej, ja saM DUGO MISLILA da ne znam da igram i pevam, a vise putA kad sam se opustila dobila sam pohvale i za jedno i drugo.Kad sam bila u skladu sa sobom i reakcija je bila divna.Leci, divna si, obozavam te, bice sjajno! Kiss!

  • Tako je Linda, stalno se menjamo!
   Svako od nas je čitav jedan poseban svet, i koliko ljudi, toliko predivnih svetova sa svim onim suptilnim energijama unutar Sopstva, koje osećamo i vidimo, ne samo očima, već našim prepoznavanjem i razumevanjem. To je naše srce i tu je centar našeg sveta.

Leave a Comment