Prihvatanje Sadašnjeg Trenutka

Često puta sadašnji trenutak nije zabavan i ugodan. Čak šta više može biti veoma neprijatan i bolan! Bez obzira kakav jeste, prihvatite ga takvog, jer to je najbolje što možete učiniti za sebe. Svako opiranje i borba, je kao plivanje uz brzu reku, veoma teško i neprijatno. Puno energije, uzalud utrošene. Prihvati svaki sadašnji trenutak, kao da je najbolji izbor za tebe i nemoj ga prosuđivati i kritikovati. Ispitaj unutar sebe misli i osećanja i težnje za reakcijama. Upravo to viđenje će ti pokazati izlaz u Sunčan dan!

Leci

8 Comments

 1. Siniša

  Lepota je u različitostima, lepota je u susretima sa neviđenim ljudima svakog novog lepog dana…

  glumac Danilo Lazović

 2. najzad

  Leci moja draga,
  uvodis me u dan, bezbrizna sam i zahvalna, iako sunce ne sija momentalno, sijam ja dok u pozadini predivna muzika te u ritmu kuckam i mislima sada i ovde uzivam jer znam da ste svi umrezeni i da cemo zajedno (Ziko, volim te i cekam da opravljen dohitas sto pre <3) osvetleti ovo mesto i da cemo prepoznajuci da nam se samo dobrobit daje i izobilje biti toga svesni u ovom i svakom novom trenutku.
  Ljubim ovo mesto,na celu sa tobom i poklanjam svoju ljubav svima Vama na istoj vibraciji

 3. Suzi

  Godinama sam se opirala ‘sadasnjosti’…. srecom, to je proslost, koju sam oprostila i sebi i svim ‘ucesnicima’. Divno je SADA, sto god nudilo 😉

Leave a Comment