Abraham-Hiks - Imate li 68 sekundi?

Toliko vam je potrebno da biste ostvarili svoju želju!

Održavanje fokusa na svojim snovima.

 

Sa samo nekoliko sekundi vaše aktivne pažnje na određenoj temi, vi uspevate da aktivirate ti istu vibraciju u vama, i Zakon Privlačnosti automatski počinje da reaguje na to. Što duže držite svoju pažnju fokusiranu na nešto, lakše vam je da nastavite da se fokusirate na tu istu stvar jer privlačite – kroz Zakon Privlačnosti – druge misli ili vibracije koje su esencija vaše početne misli.

Sa 17 sekundi fokusiranja na nešto, podudarna vibracija je aktivirana. A potom, kako fokus postaje jači, a vibracija jasnija, Zakon Privlačnosti vam dovodi još više misli koje su slične. U ovom momentu, vibracija nema veliku moć privlačenja, ali ako vaš fokus održavate duži period vremena, moć vibracije postaće daleko veća.

A ako uspete da ostanete apsolutno fokusirani na bilo koju misao duže od 68 sekundi, vibracija je dovoljno jaka da manifestacija počinje.

Kada se konstantno vraćate na vašu čistu misao, održavajući je najmanje 68 sekundi, za kratko vreme (nekoliko sati, ili dana), ta misao postaje dominatna misao. A jednom kad postignete dominantnu misao, iskusićete manifestaciju koja se savršeno poklapa sa njom, sve dok ne promenite misao.

Zapamtite ovo:

1. Misli koje mislite jednake su vašoj tački privlačenja.

2. Dobijate ono o čemu razmišljate, želeli to ili ne.

3. Vaše misli jednake su vašoj vibraciji, i Zakon Privlačnosti potom reaguje na vašu vibraciju.

4. Kako se vaša vibracija širi i postaje još moćnija, konačno postane dovoljno jaka da se manifestacija desi.

5. Drugim rečima, ono što mislite (stoga osećate), i ono što se manifestuje u vašem iskustvu, je uvek vibraciono identično.

 

 

Vi imate sposobnost da upravljate sopstvenim mislima

 

 

Vi imate sposobnost da upravljate sopstvenim mislima

Vi imate sposobnost da upravljate sopstvenim mislima; imate izbor da posmatrate stvari onakvim kakve jesu, ili da ih zamišljate onakvim kakve bi vi želeli da one budu – i bilo koju opciju da izaberete, bilo da posmatrate ili zamišljate, jednako je moćna. Vi imate izbor da pamtite kako se nešto izdešavalo, ili da zamišljate kako bi vi želeli da se to nešto desilo. Imate izbor da se sećate nečega što vam je prijalo, ili nečega što vam je bilo neprijatno.

Imate izbor da očekujete nešto što želite, ili nešto što ne želite. U svakom slučaju vaše misli stvaraju vibraciju unutar vas, koja je jednaka vašoj tački privlačnosti, a zatim se okolnosti i događaji rasporede tako da se savršeno poklapaju sa vibracijom koju ste ponudili.

Vi imate mogućnost da svoju vibraciju postavite gde god vi to odlučite, i stoga je moguće da sebe odvratite od nečeg neželjenog, i fokus usmerite na nešto što želite. Međutim, kada je u vama prisutna vibracija koju ste izvežbali bezbroj puta, vi imate tendenciju da nastavite da vibrirate kao što ste i navikli do sad – bez obzira koliko jako želeli da bude drugačije.

Nije teško promeniti obrazac vaše vibracije, pogotovo onda kad shvatite da to možete činiti korak po korak. Jednom kada spoznate način na koji vaša vibracija funkcioniše, i kako utiče na vaše iskustvo, i najvažnije, šta vam vaše emocije govore o vašoj vibraciji, onda možete načiniti stabilni, brz napredak ka manifestovanju svega što želite.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

1 Comment

  1. stoja milionerka

    tako vas volim!Hvala vam!

Leave a Comment