Biografija Brajan Trejsi

Brajan Trejsi je predsedavajući kompanije Brajn Trejsi Internacional (Brian Tracy International), specijalizovane za trening i razvoj individualaca i organizacija.

Brajanov cilj je da pomogne ljudima da ostvare svoje poslovne i lične ciljeve, brže i lakše ,nego što su ikad mogli da zamisle.

Brajan Trejsi je konsultovao preko 1000 kompanija, i obrati se više od 4 000 000 ljudi, u 4000govora i seminara, u celoj US, Kanadi i ostalih četrdeset zemalja, širom sveta.Svake godine obrati se i govori pred više od 250000 ljudi.

On je studirao, pisao, istraživao i govorio već 30 godina, u poljima ekonomije, istorije, biznisa, filozofije, i psihologije. On je best-seler autor, preko 45 knjiga, prevedenih na mnoge jezike.

On je napisao i producirao više od 300 audio i video programa za podučavanje, uključujući best-selere filozofije dostignuća , koji su prevedeni na više od dvadeset jezika.

On govori korporativcima, kao i običnim ljudima, na teme profesionalnog i ličnog razvoja, uključujući mnoge direktore i visoko osoblje,mnogih američkih velikih korporacija. Njegovi uzbudljivi govori i seminari o vodjstvu, prodaji, samopouzdanju, ciljevima, strategijama, kreativnosti i psihologiji uspeha, donose promene istog trenutka ,koje ostaju na duge staze.

Pre nego što je i sam osnovao kompaniju, Brajan je bio glavni operativni službenik u kompaniji vrednoj 265 miliona dolara. On je imao i ima, uspešne karijere u prodaji i marketingu, investicijama, razvoju nekretnina, sindikaciji, uvozu, distribuciji, i menadžmentu konsaltinga. On je predvodio zadatke konsaltinga visokog nivoa, vredne nekoliko biliona dolara, plus korporacije u strateškom planiranju i razvoju organizacije.

On je putovao i radio u preko 80 zemalja, na šest kontinenata, i govori četiri jezika. Brajan je srećno oženjen i ima četvoro dece. On je aktivan u zajednici i nacionalnim dešavanjima, i predsednik je tri kompanije, situirane u Solana Bič-u, u Kaliforniji.

Brajan je takodje i predsednik, svojg privatnog on-line univerziteta, za prodaju i preduzetništvo.

Izvor biografija

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

2 Comments

  1. radojka nastic

    trejsi je jedan

  2. sh0tka

    citao sam jednu njegovu knjigu,impresivno zaista!

Leave a Comment