Leci - Radost nas Čuva i Štiti

Svesna sam da sam biće svetlosti, i da sam došla ovamo na divnu planetu Zemlju da se igram, kreiram, zabavljam, i da budem srećna.

Ovo saznanje olakšava življenje, jer doprinosi drugačijem pogledu na naš život, na sve što nas okružuje i na naša vrednovanja.

Ono što mislimo da je toliko važno i bitno, pred ovim saznanjem izbledi, a ono što smo podrazumevali, kao što je npr. ljubav prema svojim bližnjima, nekako dođe u prvi plan!

Ja sam vrlo rano otkrila da se ne bojim smrti, i da sam sada samo u jednoj tački svoga postojanja kroz večnost. Ne može ništa loše da mi se desi, jer i smrt je samo nastavak na nekom drugom mestu, gde je sve ljubav i radost.

Samim tim sam svesna, da sam povezana sa svakom osobom na planeti, i svom celinom života, i da sam produžena ruka svoga Izvora, ovde na zemlji, kao kreator svoga mikro kosmosa, svoga života koji doprinosi svojom vibracijom zajedničkoj vibraciji, i sve se širi i razvja u beskonačnost.

Sve sam ovo rekla zbog toga da zajedno shvatimo, koliko je strah precenjena emocija, koliko mu pridajemo pažnje i nege, i tako zalivajući ga veličamo i dajemo mu veliko mesto u svome životu.

Strah je tu iz dobrih namera, samo da nam skrene pažnju, na neka naša ograničenja, da nas podseti, opomene, da nešto ne radimo u skladu sa sobom i životom, sa Izvorom.

Strah je vibracija zaustavljanja i tada je mudro stati i pogledati šta činimo. Gde smo to fokusirani i gde nas to zaista vodi ovaj uzvodni tok.

Pozitivne misli i radost su vibracija koja sve rastvara pred sobom. Nemir pretvara u mir i nemoć pretvara u moć koju osećamo u sebi a to je moć stvaranja, bilo čega što poželimo.

 

photo by: sugarcream
photo by: sugarcream

 

Pozitivan stav nas iz tačke straha polako prebacuje u novu dimenziju i novu vibraciju, gde će nas život povesti ka izlazu u novu situaciju i otkriti šta možemo naučiti i dobiti, jer je vibracija pozitivnog stava i razmišljanja, bezgranična snaga mudrosti, sveznanja i moći koja nam je data na raspolaganje. To je naša suština. Mi jesmo sposobni da svojom radošću i pozitivnim mislima gradimo sve što naša mašta može zamisliti.

Radost je stanje naše svesti kada negativne vibracije nemaju nikakvog upliva. Tada smo u konekciji sa svojom širom svešću, Dušom ili Izvorom i tada imamo pristup Bezgraničnom, koje će nas odvesti i dati sve što želimo i što nam je potrebno, čak i mnogo više!

Radost nas vodi u dimenzije stvaranja i entuzijazma.

Radost iznedrava svu kreativnost, koje nismo ni svesni da posedujemo.

Radost budi u nama nama jedno predivno i fenomenalno osećanje, da sve možemo, da je ceo svet nama na raspolaganju, što i jeste Istina!

Radost je neverovatna snaga, koje često nismo svesni i zato ovakva stanja možemo svesno pobuđivati, pozitivnim stavom i pozitivnim mislima.

Radost nas čuva i štiti od upliva svega negativnog, jer na lestvici vibracije radosti, vibracija negativnog nema upliva.

Svesno možemo graditi svoj život ako probudimo svest o tome gde leži naša snaga i moć, a snaga je u našoj radosti, pozitivnim mislima i pozitivnom stavu.

Vibracija pozitivnih snaga je moć, koja mi jesmo, samo je otkrimo!

Možete sada i ovde započeti novo putovanje u svom životu, drugačije od svega do sada, ako ste u svom srcu prepoznali i osetili snagu entizijazma, radosti, u pozitivnim mislima i pozitivnom stavu.

Možete postati sasvim drugačiji, srećni i zadovoljni svojim životom, ako zakoračite u ovu avanturu!

Srećno u tom putovanju ili podsećanju, kako ono izgleda.

Srećno!


4 Comments

 1. Siniša

  ” Vreme je da se probudim !

  Osvanjuje istinska zora večitog dana !

  Ja želim da se probudim,

  da izađem iz stanja spavanja !”

  Plolazak kroz tačku transmutacije
  PROSVETLJENJE
  Ljubiša Stojanović

  Da …. petlovi se čuju …. VREME JE !

  Ajde Siki, kreni ka suncu, i raduj se …..

  Suvobor neka ti bude Andromeda,

  Rajac …. Orion,

  a Miroč ….. Sirijus …

  Zemlja i nebo, nebo i zemlja, …., sve je JEDNO !

  SVI SMO JEDNO SVETLO !

  • Ha ha ha istinska zora večnog dana…super rečeno Siniša…

   Predivan je osećaj kada znaš da sve radiš za ono što želiš…

   Ali….sve je dobro što vodi kraju bez ostatka, bez obzira kojim tempom…

   Nestrpljenje, strpljenje…ako volimo sebe, sve ćemo rastvoriti u Božanski sjaj

   Sve je prekrasno i neponovljivo divno, šta god , sve vodi ka gore, ha ha ha

   Super si, ma koliko se trudio da zbuniš sebe, ha ha ha

   Ljubi te Leci.

 2. Siniša

  I Leci, hvala ti na ovom divnom tekstu i inspiraciji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment