Zašto baš ‘Ratnici Svetlosti’?

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

7 Comments

 1. AleksandraSvetlost

  u ovoj dualnosti laži i istine,dobra i zla,svetlosti i tame,materijalnog i duhovnog dobro je biti ratnik svetlosti.Boriti se sa sobom i osloboditi svih starih navika,predrasuda,ograničenja koja nas sputavaju u napredovanju i razvoju pronači i otkriti lepotu u sebi i drugima…stoga budimo ratnici svetlosti

 2. Hatsepsuta

  Aleksandra bravo – nema šta da se doda 😀

  • AleksandraSvetlost

   Hvala Vina i tebi na ažuriranju sajta i divnim,korisnim tekstovima da nas je što više osvještenih i da se kolektivna svest menja svako dobro da dolazi u vaše iskustvo..

 3. Čiča Miča

  MENE ZANIMA ŠTA JE U HOROSKOPU NAŠA MILA VPODITELJKA HAT ? EXTRA SI, HVALA TI ZA SVE ŠTO SI POSTAVILA LEPO ZA CEO SVET, SRBIJA SE MENJA NA POZITIVNO MISLIM DA JE TO ZBOG OVOG SAJTA

 4. Žka

  Ma da sam i ja imao primedbu na “Ratnici”, razumeo sam koncepciju ovoga sajta i pridruzio se Forumu ratnika Svetlosti. Sada, kada si ovako lepo objasnila kako ste dosli do naziva, veujem da ce svako to razumeti i nece vise biti primedbi. Posto ja cerujem u moc misli a sa tim su i reci blisko povezane, nije mi zvucalo lepo Ratnici i svetlost, rat kao krajnje negativna pojava i svetlost kao najveci stepen pozitivnosti.Toliko o tome.

  Pozdravljam vas rad i trud jer je neophodan na prostoru Balkana. Pre desetak godina nisam mogao da nadjem neku stranicu na nasem jeziku a sada ih ima prilican broj. Vas sajt je neophodan svima koji zele da promene nacin zivota. Balkan je jedno od mesta na nasoj planeti gde je skoncentrisana negativna energija i svaki pokusaj promene kolektivne svesti drustva ka pozitivnoj je vise nego dobro dosao. Svaki pojedinac koji doprinese zracenju pozitivnosti je dobro dosao za postizanje balansa.

  Zelim vam uspesan rad a ubedjen sam da ce i biti.

 5. happy

  Menja se razmišljanje u Srbiji i pomoć ovog sajta je od BITNOG ZNAČAJA,pored naših ličnih napora da na lep način pokažemo ljudima da kada voliš sebe neće ti smetati ni politika ni sranje- u zemlji ako je tebi u glavi ok.

Leave a Comment