Tajna Vizualizacije

Mnogi od vas me pitate razna pitanja o vizualizaciji o kojoj sam pričala i u ranijim videima, pa evo nekoliko dodatnih objašnjenja i saveta za njeno primenjivanje i odlične rezultate, iz mog ličnog iskustva.

Nadam se da ćete video naći inspirativnim 😀

Tajna vizuelizacije

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

3 Comments

  1. Bojana

    A ako tako treba da primenjujemo vizualizacije i ako ne treba da zamisljamo ono sto zelimo vec one slike gde se osecamo dobro zasto je onda u filmu “The secret” bio primer kako covek koji je zeleo auto da ima je zamisljao da ga vozi na svojoj fotelji i uziveo se u to kao da taj auto stvarno ima?To mi jedino bas nije najjasnije.

  2. Hatsepsuta

    Draga Bojana, naravno da je ok. zamišljati u svojoj vizualizaciji baš ono konkretno što želimo da manifestujemo, tipa želim kola – vizualizujem sebe i sve svoje predivne trenutke u tim kolima. Međutim, za neke ljude, pogotovo u početku, nije lako da sebe vizualizuju u tim kolima i da se ‘dobro provedu’ u toj vizualizaciji, tj. da se posle nje dobro osećaju sa podignutom vibracijom. Zašto? Zato što je ta tema novih kola za njih previše osetljiva, imaju velike otpore u vezi toga, previše su svesni činjenice da ih trenutno nemaju i onda, zbog toga, ne mogu da vizualizuju ista i da pri tom ostvare super vibraciju. Tada se preporučuje, i mnogo je lakše, da se fokusiraju na nešto drugo što ih čini srećnim i što im jednako dobro podiže vibraciju. Nadam se da sam ok. objasnila 🙂

  3. Bojana

    Aha, hvala puno 🙂

Leave a Comment