Tajna Radosnog Života – Suočavanje sa Praznicima

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

5 Comments

 1. Nina

  Draga Vina

  U ovoj prvoj tvojoj stavci sam se prepoznala od A do Z! I pitam se odakle mi to! Odakle taj manjak samopouzdanja! Hvala ti sto si mi zadala domaci rad za razmisljanje i sredjivanje situacije ! 🙂
  Taj pas iza tebe je posebno divan ! 🙂

 2. Mirjana

  Draga,
  kao da si osetila moje raspolozenje pred Novu godinu. Melanholicna, tuzna….usamljena…i tesko prihvatam …Hvala, bas mi je tesko u decembru..

 3. Vina

  Znajte da niste usamljene, ima nas mnogo, i mene ponekad savladaju te emocije, i kojekakve gluposti, ali samo na momenat, ne dopuštam da ovlada samnom. Svi smo ljudi, svi smo i ranjivi, i podložni svakakvim mislima, i onim koje nas nekad vuku na dole. Samo laganica, osmeh na lice, fokus na bilo šta što je pozitivno, i odatle krenemo.
  Svi mi to osećamo. 🙂 <3 <3 <3

 4. Slađana

  Kuca je mnooogo sladak!Obožavam ih!A što se tiče novogodišnjih praznika,mislim da im pridajemo preterano značaj,razmišljamo,sumiramo,deprimiramo se…A u biti,kao što je rekao Duško Radović:”Posle kraće pauze(od 2-3 dana)-nastavlja se godina stara”.Zato ne vidim razlog zašto bi ovo vreme pred praznike bilo razlog za neku depresiju,oni su tu(ako mi tako hoćemo i rešimo) da na kratko zaboravimo na probleme i radujemo se bez nekog velikog razloga kao što to čine deca.Ili ovaj slatki kuca!

 5. Sofija

  Divan video i u pravo vreme 🙂
  Kuca je medenjak, kako se umirio i slusa 🙂

Leave a Comment