Prvo ti daš, onda ti se da

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

10 Comments

 1. Holms

  jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 2. Lana

  Hvala na divnom videu 🙂
  Vina mozes li da nparavis jedan video o smrti? Kako ti gledas na to? Kako na njabolji nacin to prihavtiti? Sta kada umre ospba koja je mlada, a veoma nam je bliska? Da li je samo ona iz jedna energije presla u drugu?

 3. Holms

  Ovo je ono sto mi je trebalo da me podsetis Vina i Bog te blagoslovio zbog ovoga danas <3

 4. Draga Vina!Ja sam dozivela da u vrhuncu vizuelizacija i afirmacija dozivim i strasno negativan ishod oko stvari u koje sam najvise verovala da ce biti ok!Strasno sam se razocarala!Izvini sto stavljam komentar ispod ovog videa jer nema bas veze sa temom,ali eto morala sam da ti to kazem.

  • Vina

   Ne moraš se izvinjavati 🙂
   Ali nisi mnogo rekla ovim komentarom, tj. objasnila. Mnogo je faktora koji idu uz to, i SVAKAKO je sve posledica tvog i samo tvog otpora. To tako ide.
   I mene je život tresnuo o pod milion puta usred najžešćeg mentalnog rada koji sam primenjivala na sebi, i svaki put, posle suza i besa, posle emotivne reakcije, uvek sam znala da je stvar u isključivo MOJIM otporima, i sa uzdahom nastavila sam da radim na sebi i da se oslobađam, i dan danas isto činim.

   • Draga Vina, ja ti se divim. Toliko pozitivne energije je u tebi i to sve nesebicno delis sa drugima. Verujem da tako i dobijas. Ja mislim da ne treba odustajati, vec kada je najteze krenuti. Uspeh je tu, na dohvat ruke.

 5. nata

  Svaki dan govorim sebi da sam strpljiva osoba i puna razumevanja,naravno da puno ulazem,i veliki problem mi je bio na pocetku kada sam zelela da primenim ono sto ponavljam sebi svakoga dana,ali kada sm shvatila da je tu ta moja cudesna vibracija i velika zelja da to tako i bude, odjednom su krenula cuda.Mala slatka cuda svaki dan u kojima uzivam kada se dogode,i uvek se trudim da biram svoje misli i potpunu srecu jer ja to zasluzujem. 🙂 🙂 🙂

 6. sunny day

  Ima jedan tužno-gorki aforizam Duška Radovića:

  Da li bi ljudi mogli biti bolji?
  Mogli bi,ali niko neće prvi da počne.
  Svi imaju loša iskustva… 😡

  I na žalost ima delić istine u njemu…

  Ali ja ipak mislim da kad bi pokušali da zanemarimo ovu gorku ”istinu” i bili hrabri da uprkos lošim iskustvima,ipak mi prvi počnemo da budemo bolji(prema svima),sigurna sam da bi se polako al’ sigurno oko nas raširila ”zaraza” dobrote! 😀

  Mislim i verujem da je ”bumerang efekat” vrlo izražen kad je u pitanju sve,a posebno kad je u pitanju,pažnja,ljubav,dobrota… 🙂

 7. anabela

  Toliko dobrih saveta i ulozenog truda.. hvala Vina … cmokic

Leave a Comment