Moj lični cilj – pridružite mi se!

Ovo je sasvim novi korak u mom životu, ali nešto što sam želela duže vreme. I konačno se pokrenula! Jeeeej! Iskreno se nadam da ćete mi se pridružiti, i verujem da zajedno možemo još više motivisati jedni druge.

poljubac princeze
poljubac princeze

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

7 Comments

 1. Mrs Luphs

  Da je istina to sto pricate, ziveli bi ste u nekoj vili sa bazenom a ne u toj starudiji. Sto ne prikazete nesto sto ste postigli zahvaljujuci ZP? Ili cete obrisati ovo,kao i sve sto vam ne odgovara, to nije fer.
  Sorry

  • Hatsepsuta

   Na našem YT kanalu ima čak dva videa o toj temi šta smo mi konkretno manifestovali.
   Da si bilo kada u životu jeo/la iz kontejnera ili spavao/la na ulici znao/la bi da ceniš i vazduh koji dišeš i sposobnost da ideš u wc.

   Svako ko širi lošu vibraciju na našem sajtu, forumu, FB stranici biva AUTOMATSKI blokiran, uklonjen, poništen, obrisan, iskorenjen.
   Sorry 😀

 2. saki

  jooj, DIVNA IDEJA, hajde vezbamo zajedno!!! jupii 🙂

  mrs luphs..preporucujem od srca da pocnete vezbice sa nama, negativne i cemerne misli bivaju ko rukom odnesene vec posle 20 min. 😀

 3. goga

  Kako vas nije sramota da sirite vasu negativnu energiju na ovom predivnom sajtu koji nam pruza srecu. A vi sto ne shvatate ovo to je vas problem. pozdrav Vina divna si.

 4. sunce8

  Bravo Vina,
  uz tebe smo! Obećavam da ću i ja krenuti sa vežbanjem, a priča je slična kao kod tebe (mrzi me, ne danas, ‘ajd od sutra ću i sl.). Pogledaću zwow, a možda možemo i jedni drugima da preporučimo ono što preferiramo? Ja sam recimo najduže redovno radila (bez smeha!) trbušni ples uz bliznakinje Neen-u i Veen-u (ima ih na yt, i da le je slučajnost što ste imenjakinje?!). NJihove vežbe traju oko pola sata i takođe ima onih za početnike i za naprednije nivoe. Odlične su za leđa i naravno trbušne mišiće, nisu teške, a izuzetno su senzualne i ženstvene. Pa, hajmo na vežbanje!
  Mis Luphs, želim ti da što pre pronađeš svoj spiritualni put, ma koji da je, i oslobodiš se te gorčine i zajedljivosti. Divno je kada si u miru sa sobom i drugima!

Leave a Comment