Bavim se resavanjem problema

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

11 Comments

 1. Obožavam ih 🙂
  Hvala, Vina

 2. Najlepse hvala! Ovo je doslo u pravom trenutku.

 3. Najlepse hvala Ratnicima Svetlosti.
  Ovo je doslo u pravom trenutku.

 4. Biljana

  Kojom lakocom ona sve objasnjava 🙂 Iznova i iznova me odusevljava (ju).

 5. Suzi

  I sve sto kazu znam i sve mi je jasno a uvek prija iznova, na drugaciji nacin, uvek se pojavi neki detaljcic novi 🙂 . Vina, hvala na trudu i izboru.

 6. član 257

  Hvala Vina na trudu. Od skora prevodim neke videe na youtubu i znam da nije lako. Tenk ju veri mač!

 7. Lana

  Odlican video za dobro jutro

 8. Oduševljena sam Abrahamom i Ester.
  Fenomenalan video!

 9. Vina

  Drago mi je da ste happy 🙂

 10. DenVik

  Ipak Abraham. Tako sam i naletela na vas sajt,nekad u aprilu, jer su vasi potpisi ispod svakog videa sa Ester. Procitala sam poprilicno knjiga, skoro je Vina i pokazala sta cita, to je, u principu, to. Ali najvise mi prijaju Abraham( jer su oni mnozina),zahvaljujuci Ester ja sam pre 4 god promenila tok svog zivota. Opet, hvala.Jeste mozda malkice dosadno, svi malo-malo pa “Hvala”, ali treba da ste svesni da ovo puno znaci.

 11. kestencic

  Ovo je super,da razmislis o tome i da delujes pozitivno da bi u to delovanje doveo i poravnao sve one druge stvari koje to nisu,tj.sa negativnim(problemom) ne moze se nista,jedino sa resenjem problema a to je kao jedna supa u koju dodamo malo ljubavi,pa malo znanja,pa malo zelje,pa kad budemo spremni vizualizujemo,prvo stidljivo,a onda jace i jace to polako pocne da se poravnava i onda smo mi promenjeni jer osecamo vec kako bi bilo super da …i to nezrelo voce polako zri a mi hocemo da zagrizemo i osetimo ukus te vocke kad je zrela,i onda smo nestrpljivi i beremo i grizemo…super smo

Leave a Comment