Luiz L. Hej - Život vas voli!

Budite hrabri I živite avanturu.

Život vam ne može dati ništa ako su vam ruke prekrštene.

Život na ovoj planeti je avantura – od momenta kada se rodimo do momenta kada udahnemo svoj poslednji dah. Život je divlja avantura – zastrašujuća, uzbudljiva, dosadna, mirna, puna ljubavi. Život je traganje. Život je uzbuđenje. Život je romansa. Život jeste!

Svi mi iskusimo svaku moguću emociju, a često, baš I ne volimo što smo u toj igri života. Možemo biti uplašeni I pokušati da se zaštitimo od kriticizma. Možemo se skrivati ali onda ćemo propustiti predivne avanture koje su nam dostupne. Svi se mi plašimo nečega, ali ipak to možemo postići.

Deo avanture života jeste da prođemo kroz naše strahove I da isplivamo na drugu stranu – još jači I na samom vrhuncu. Niko nije hrabriji od bebe koja se bori da prođe kroz kanal materice – boreći se za svoj prvi dah, ili dete koje uči svoje prve korake.

Ne možete se kriti od Života. Život je ovde za vas, da ga živite punim plućima. Uzmite svoju hrabrost u ruke I pređite u život. Tražite ono šta želite. Verujte da to zaslužujete, a potom dopustite Životu da vam to da. Budite sigurni da ste spremni da primite. Život vam ne može dati ako su vam ruke prekrštene. Otvorite svoj um, svoje srce, I raširite svoje ruke. Život vas voli I želi da vam da samo ono najbolje.

 

photo by: marianne_lim
photo by: marianne_lim

Life loves you!

Leave a Comment