Luiz L. Hej - Život je dar!

Da li se sećate kako se divno osećate kada je vaš život ispunjen ljubavlju I radošću I zdravljem I kreativnošću? Upravo su tako naši životi I suđeni da ih živimo. Univerzum je darežljiv, pun izobilja, onaj koji daje, I voli da ga cenimo.

Razmislite o tome kako se osećate kada nekom svom prijatelju date poklon. Ako ga ta osoba pogleda I automatski napravi neku kiselu grimasu, ili kaže: Ah, pa nije to taj što sam htela! Nije moja veličina! Nije moja boja! Jel’ to sve što si mi kupila? Onda sam ubeđena da baš nećete hteti toj osobi ponovo da poklonite bilo šta. Međutim, ako njene oči zaigraju od oduševljenja, I ona je zadovoljna I zahvalna, onda ćete svaki put kada vidite nešto što znate da ona voli, poželeti da joj to I kupite – poklonite, bez obzira da li to zapravo I učinite, ili samo osetite tu potrebu.

Zahvalnost nam samo donosi još više stvari za koje se osećamo zahvalnim. Ona uvećava vaše izobilje u životu. Nedostatak zahvalnosti ili žaljenje donosi malo toga čemu bi se mogli obradovati. Ljudi koji konstantno kukaju I žale se, u svom životu nemaju mnogo dobrobiti, ili ne uživaju u onome što već imaju. Univerzum nam uvek daje ono u šta verujemo da zaslužujemo.

Već duže vreme, svaki kompliment I poklon prihvatam rečima: Prihvatam ovo sa zadovoljstvom, radošću I zahvalnošću. Naučila sam da Univerzum voli ovakvo ispoljavanje, I konstantno daje nove I nove, predivne poklone!

Afirmišimo: Ja sam voljni primaoc sve dobrobiti koju Univerzum želi da mi da.

photo by: abyc8kes
photo by: abyc8kes

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment