Luiz L. Hej - Zaključak

Sada kada si uradila svoje afirmacije, vreme je da ih pustiš. Odlučila si šta želiš, afirmisala si ih i naglas, a i pismeno. Sada ih moraš prepustiti Univerzumu, da bi ih zakoni života mogli dovesti tebi. Ako se stalno pitaš i brineš kako će se tvoje afirmacije ostvariti, samo odlažeš  ceo proces. To nije tvoj posao. Zakoni Privlačnosti rade tako što ti izjaviš da nešto imaš i onda ti Univerzum to i dostavi. Univerzum je mnogo pametniji nego ti, i zna sve moguće načine kako da tvoje želje dovede u stvarnost. Jedini razlog za kašnjenje, i prividno odlaganje je to što u tebi postoji jedan deo koji misli da ne zaslužuje to, ili su tvoja verovanja i ubedjenja toliko negativna da jednostavno nadjačaju tvoje afirmacije. Ako izjavljuješ, Moji prihodi se konstantno uvećavaju, a to se ne dešava, to samo znači da imaš duboko ukorenjena verovanja da ne zaslužuješ da prosperiraš. Možda tvoja porodica ima snažne negativne stavove o novcu i ti ih se još uvek čvrsto držiš.

Kao mala deca, mi smo toliko poslušni da dobrovoljno prihvatamo sva verovanja o životu koja imaju i naši roditelji, i uporno nastavljamo da funkcionišemo pod njima ceo svoj život. Dok zaista ne izaberemo da stanemo i razmotrimo ta naša verovanja. Tvoji mama ili tata su možda konstantno ponavljali da je novac teško zaraditi, i ti sada nastavljaš da živiš pod tim sistemom verovanja, a da toga nisi ni svesna. Ako ti veruješ u takve izjave, onda ti Univerzum ne može doneti povećani prihod dokle god ne promeniš svoje stavove. Često zamolim ljude da pogledaju koje su to bile rečenice, koje su se najčešće izgovarale u njihovoj porodici, u vezi mnogih tema. A ako je nedostatak prosperiteta tvoj problem, uzmi veliki beli papir i počni da pišeš sve one stvari koje su izgovarane u vezi novca, u tvojoj porodici, kada si bila dete. Ako pronadješ tu i neke negativne izjave koje su bile ujedno i afirmacije tvojih roditelja, tvoj je zadatak da ih promeniš u pozitivnme afirmacije. Oslobodi sebe od tiranije negativnih afirmacija tvojih roditelja, i otvorićeš se za bogati tok izobilja u svakom segmentu svog života.

 

Koliko god da ti je lep sadašnji trenutak, tvoja budućnost može biti još lepša i ispunjavajuća

I molim te, nemoj se obeshrabriti ako ponekad odeš koji korak unazad. Ti sada učiš novi proces. Kako budeš napredovala u njemu, tvoj će život biti sve lepši i lakši. Koliko god da ti je lep sadašnji trenutak, tvoja budućnost može biti još lepša i ispunjavajuća. Univerzum nas uvek čeka sa osmehom, da poravnamo naša razmišljanja sa njegovim zakonima. Kada smo u skladu, sve teče. TO JESTE MOGUĆE, TI TO MOŽEŠ! Ja to mogu, svi mi to možemo. Načini korak, uloži trud, bićeš veoma zadovoljna, ceo tvoj svet će se promeniti na bolje.

Ja sam Luiz Hej, i JA VAS VOLIM !

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

2 Comments

  1. Liljana

    Luzi mogu reci samo jedno veliko HVALa. Obozavam te ti starno ima sveliku moc. HVALA I VOLIM TE PUNO

  2. pozitiva

    pridruzujem se ljiljani
    Luiz volim te puno i blagosiljam s ljubavlju !!!!!!!!!!!

Leave a Comment