Brajan L. Veis - Vraćanje u Prošlost

Kako da otklonite simptome iz vaše prošlosti.

Otkrića putem regresije iz prošlih života.

Efikasnost regresivne terapije u izlečenju simptoma – kao što su strahovi i fobije koji potiču iz prošlih inkarnacija – veoma je vrednovana tokom prošlih godina. Međutim, ja sam lično otkrio, kroz iskustvo i praksu svog rada, i druge vrste dobrobiti i koristi ovakve vrste terapije, bilo da sam u svojoj ordinaciji sa klijentima, ili da moji klijenti koriste CD– koji sam kreirao na tu temu.

Prvobitno sam snimio vežbe na CD, kako bih pružio svojim pacijentima način da nastave da razvijaju svoje moći koncentracije i kod kuće, kako bi pristupili svojim podsvesnim sećanjima između naših terapeutskih sesija. Primetio sam da što više moji pacijenti vežbaju, to su više u mogućnosti da brže dostignu duboka stanja opuštenosti i skoncentrisanosti za vreme naših terapija uživo u mojoj ordinaciji. Kako god, takođe sam postao svestan, da vežba regresije koja se praktikuje regularno, može otključati mnoge energije unutar ljudi, za čije postojanje obično nisu ni bili svesni.

Dobrobiti Regresije

Staza našeg duhovnog putovanja je unutrašnja staza, unikatna za svakog od nas. Mudri učitelji nam mogu ukazati put, ali samo mi možemo načiniti putovanje. Napredujemo sopstvenom brzinom, i ne postoji raspored niti krajnji rok za postizanje prosvetljenja.

Regresija u određeni događaj iz detinjstva, samo rođenje, ili čak i prošli život, može nam omogućiti značajno olakšanje i dobrobit u sadašnjem trenutku. Ponekad, čak i kroz sam akt sećanja, neželjeni simptomi mogu biti otklonjeni. Sećanja mogu dovesti do razumevanja, a ono najčešće vodi do izlečenja.

Ne morate obavezno patiti od nečeg određenog, da bi imali dobrobiti od vežbe regresije. Možete ponovo osetiti sreću, radost i spontanost iz detinjstva. Možete ponovo videti svoje voljene – kada ste bili mali. Možete se setiti prošlih života, postajući svesni kroz proces, da je vaša duša, vaša istinska esencija, besmrtna i večna. Živeli ste i ranije, a eto vas ovde ponovo. Vi zaista nikada ne umirete, niti to čine vaši voljeni. Uvek ste ujedinjeni, bilo da je to na Onoj Strani (Nebu), ili ovde u fizičkoj dimenziji.

Mudri učitelji nam mogu ukazati put, ali samo mi možemo načiniti putovanje.
Mudri učitelji nam mogu ukazati put, ali samo mi možemo načiniti putovanje.

Bilo da patite od simptoma i strahova, ili ste samo radoznali, čekaju vas mnogi blagoslovi dok budete praktikovali regresiju.

Do nekog stepena, frustracija može blokirati izlečenje i proces promene. Probajte da ne očekujete specifične rezultate. Jednostavno nežno primite ono što vam dođe. Ne postoji određeno vreme, niti žurba. Neki ljudi dožive živa sećanja ili duhovne događaje odmah prvog puta; dok za druge to može potrajati nekoliko dana, nedelja ili čak meseci. Mnoge dobrobiti desiće se čak i bez pojavljivanja sećanja. Samo se opustite koliko god možete i otvorite um za bilo šta što dođe u vašu svesnost. Ako možete vežbati sa strpljenjem, naći ćete mnogo više radosti, unutrašnjeg mira i razumevanja u svom životu.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment