Viana Stibal - Vaše Theta stanje uma

Novi pronalazak u isceljenju.

Vera je konekcija sa zdravljem.

 

Nakon što je Viana uspela da isceli sopstvenu nogu, od dijagnoze raka koju su tvrdili doktori, počela je da istražuje novu tehniku isceljenja koju je pronašla…

Počela sam da koristim ovu tehniku na ljudima koji su oboleli od raznih bolesti, I upala. Mnogi su se iscelili istog momenta, drugima je trebalo nekoliko sesija, dok se neki nisu uopšte iscelili.

Znala sam da bi rezultati mogli biti mnogo bolji, kada bi imali više razumevanja za sam proces isceljenja, I zato sam započela svoje istraživanje. Tada sam shvatila da se isceljenja dešavaju kada smo u Theta stanju uma. Imala sam neko predznanje o ovom Theta stanju uma zbog mog tadašnjeg muža, Blejka. On je imao gomilu knjiga o podsvesnom umu I bio je opsednut sa Theta moždanim talasima.

Korišćenje Theta stanja radi isceljenja nije bila nova stvar. Mnogi hipnotizeri su svoje klijente, čak I lekare dovodili u ovo stanje uma da bi na njima izvršili isceljenje. Ja sam celu priču odvela malo dalje; ja sam bila ubeđena da možemo pozvati I konektovati se sa Bogom u tom stanju, I da bi to donelo sjajne rezultate. Ako bi se moja teroija ispostavila tačnom, to bi značilo da sam došla do prekretnice u isceljenju kao I do objašnjenja isceljenja verom koje bi se moglo naučno izmeriti.

Počela sam da podučavam ljude na svojim časovima koje sam držala lokalno. U toku mog prvog časa, jedan od polaznika me je zaustavio I izjavio kako je nemoguće održati svesno Theta stanje uma, jer se drugi moždani talasi stalno mešaju. Rekao je da je to odlična teorija, ali da je nemoguća. Zaintrigirala me je ova reakcija I naterala da još odlučnije dokažem svoju teoriju.

Kao što sam I objasnila u svojoj knjizi Theta Isceljenje, moja potvrda je došla u decembru 1996. godine kada mi je jedan prijatelj koji je bio fizičar napravio elektroencefalograf, sa kojim sam mogla testirati ljude. Naravno, svaka osoba je odlazila u Theta stanje dok je praktikovala tehniku. I ne samo da je osoba ulazila u Theta stanje, već I osoba na kojoj je ta osoba primenjivala isceljenje. Tada je rođen termin Theta Isceljenje.

Moja ćerka Brendi je bila moj pionir u testiranju Theta Isceljenja. Sa svojih 12 godina, ona još uvek nije imala prednji zub koji joj iz nekog razloga još uvek nije izrastao. Zubar je sumnjao da ona uopšte ni nema taj zub, I zato sam ja naredila da se zub stvori.

 

theta stanje uma
theta stanje uma

 

Zatim sam je odvela kod drugog zubara za dodatno mišljenje. On mi je rekao da ipak postoji zub, ali se nalazi na pogrešnom mestu – iza očnjaka. Izgledalo je kao nešto što nije komplikovani proces, te sam naredila da joj se zub pomeri I gurne napred. Za dve nedelje, to se I desilo, I zub je bio pravilan I stojao je savršeno. Zapravo, to je bio jedini prav zub u njenim ustima.

Odvela sam Brendi kod zubara da joj napravi protezu. Zubar nam je rekao da ne može da joj stavi protezu sve dok joj ne izvadi jedan zub koji je rastao iza prednjeg zuba. Onda sam se setila da sam već jednom naredila zubu da izraste, nakon čega sam naredila drugom zubu da se pomeri napred, a nijednom nisam otkazala prvu naredbu. I zato je novi zub morao hirurški biti odstranjen, zbog čega Brendi nije bila baš srećna!

Brendi se uvek isclejivala veoma brzo; imala je savršenu veru. Jednom prilikom je isčašila rame dok je navijala za školski tim I bila čirlidersica. Držala sam manji čas u trenutku kada je došla kod mene u ofis sa krokodilskim suzama, I rukom koja je samo visila sa ramena. Dotrčala je do mene I pred svim polaznicima povikala: Mama popravi mi ruku!

Kakav pritisak! Sećam se da sam se prestravila I pomislila kako bi trebala da je odvedem u bolnicu! Ali ona je stojala ispred mojih polaznika I tražila isceljenje. Izvinula sam se ljudima, I odvela Brendi u susednu sobu za isceljenja, I uradila isceljenje na njenom ramenu. Brendino rame sa u potpunosti vratilo na svoje ležište, a ona je veselo otrčala natrag u školu I nastavila da navija!

Viana Stibal održava seminare širom sveta za sve ljude, svih rasa, verovanja I religija o Theta Isceljenju.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment