Luiz L. Hej - Vaša budućnost je uvek blistava

Ove subote punim 85 godina. Ja biram da vidim svoj život kako se pomera u različitim pravcima, svim podjednako dobrim. Neke stvari su čak mnogo bolje sada, nego što su to bile u mojoj mladosti. Moja mladost je bila ispunjena strahom; moja današnjica je ispunjena poverenjem.

Moj život zaista nije imao smisla sve dok nisam ušla u svoje 40-e. Kada sam imala 50 godina, osnovala sam svoju izdavačku kuću, koja je bila veoma mala firma. Prve godine postigla sam profit od svega 42$. U 55-oj godini upustila sam se u svet kompjutera. Plašila sam se svega toga, ali sam išla na časove i prevazišla svoje strahove. Danas imam tri kompjutera, i svuda sa sobom nosim svoj i-Pad! U 60-oj sam kreirala svoju prvu baštu. U isto vreme sam se upisala na dečiji art kurs i počela da slikam. U svojim 70-im i 80-im sam bila još kreativnija, i život je za mene postajao sve bogatiji i ispunjeniji.

Još uvek pišem i predajem, podučavam svojim delima. Konstantno čitam i učim novo. Posedujem veoma uspešnu izdavačku kompaniju i dve humanitarne organizacije. Posvećeni sam organski baštovan. Jako puno putujem. Još uvek slikam i pohađam časove slikanja. Moj život je zaista postao jedna riznica dragocenih iskustava.

photo: pikmin by fenryk
photo: pikmin by fenryk

Želim da vam pomognem da svesno stvorite u sebi sliku svojih kasnijih godina, kako bi shvatili da ove godine mogu biti divne godine najdivnijih nagrada u vašem životu. Znajte da je vaša budućnost uvek blistava, bez obzira koliko imate godina. Vidite svoje kasnije godine kao dragocene godine.

Umesto da jednostavno ostarite,odustanete i umrete, hajde da zajedno naučimo kako da načinimo ogromni doprinos životu. Mi imamo vreme, mi imamo znanje, i mi imamo mudrost da se preselimo u svet sa ljubavlju i moći.

Istupite, iskoristite svoj glas, izađite napolje u svet, i živite!

Afirmišimo: Ja uživam u svakoj godini mog života koja protiče.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment