Vejn Dajer - Tamo negde ništa nije nemoguće

Ponekad, postoje stvari na vašem spiritualnom putu sa kojima se srećete, koje vas mogu iznenaditi i naterati vas da se zamislite. Pre otprilike godinu dana, primetio sam da se na fotografijama sa mojih predavanja, koje fotografiše moja publika, pojavljuju svetli krugovi, sfere, u mojoj blizini.

Na nekim od tih fotografija, koje su mi ljudi pokazali, nalaze se gigantske sfere svetlosti; dok su druge imale i preko 20 manjih krugova, oko mene na bini. Jedna žena iz Australije, poslala mi je fotografiju. Imala je ozbiljni problem sa viškom kilograma. U tom trenutku, bila je samnom na bini, i ja sam stavio svoje ruke oko njenog tela, gledajući je u lice i govoreći joj kako će se promeniti. Fotografija je pokazivala ogromnu ‘orbitu’ iznad naših glava.

Svetleće Orbite na fotografiji sa predavanja
Svetleće Orbite na fotografiji sa predavanja

Sa mog govora u Vankuveru, prošlog proleća, izašle su fotografije mene i moje ćerke Skaji, sa prelepim sferama oko nas, koje su izgledale kao da imaju lica. Na jednom drugom sminaru, u Kalgariju, na bini samnom, bila je jedna devojka koja je nedavno izlečena od facijalne paralize, i oko nas su se pojavile ‘svetleće orbite’, više njih.

 

Pojavljivanje ovih ‘orbita’ je samo jedna u nizu stvari koje dolaze u moje iskustvo i koje me ‘intrigiraju i zblažavaju’. Finalno poglavlju u mojoj novoj knjizi koja izlazi sledeće godine, je upravo o otvaranju sebe za svakakve mogućnosti i shvatanju da tamo negde ne postoji ništa što je nemoguće. Novi testament kaže da su sa Bogom, sve stvari moguće – bez izuzetka.

 

Zašto se onda ove sfere pojavljuju na mojim fotografijama? Imam osećaj da to ima neke veze sa mojom svesnošću božijeg postojanja kao rastućeg fokusa u mom životu i radu. Bog je u svima nama; svi smo mi delići Boga, ne tela, već duh. Kada smo suočeni sa čudesnim stvarima, jedan prijatelj me je posavetovao: ‘Prestani da se iznenađuješ i šokiraš, samo prihvati!’ Međutim, meni je potrebno da budem iznenađen. Ta iznenađenost daje snagu mojoj poruci. Ja znam da ćete i vi biti iznenađeni nekim stavrima o kojima ja pišem i govorim. Možda već i sami imate iskustva sa nekim ličnim čudesnim događajima. Budite u miru sa iznenađenjem koje osećate. Izazov zdravog skepticizma daje snagu mudrosti i veri.

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment