Vejn Dajer - Svi smo mi zajedno u ovome

7 koraka za život sa duhom.

Izgradite konekciju koja je najvažnija.

 

Svaki ljudski susret predstavlja momenat istine, trenutak u kome možte izabrati da budete ponovo konektovani sa Duhom, I da drugima ponudite ono što I sami sebi želite. Prilike za to javljaju se u obliku osmeha, pozdrava, ili malo više ljubaznosti, čak iako je to tihi blagoslov za osobu koja prosi na uglu, ili tiha molitva kada čujete sirenu hitne pomoći. (Sirena je podsetnik da ponudimo misli utehe onome kome je pomoć potrebna)

Bezbrojne prilike dolaze svakodnevno kako bi dosegle živote drugih na motivišuće načine. Možemo se povesti za ovim impulsima I osetiti inspirisano, ili ih možemo ignorisati I ostati u našem svetu baziranom na egu. Ja biram da sledim te impulse jer me oni čine da se osećam kreativno živim, povezanim sa Bogom I sa svima na svetu.

Preuzimanjem akcije povećavamo našu povezanost sa Duhom. Ako idemo za svojim istinskim zvanjem, moramo biti voljni da delamo shodno misiji. Probajte sledeće korake akcije narednih nekoliko nedelja, I vidite da li ćete se osećati inspirisani kao nikad do sad.

1. Pre nego što započnete dan, provedite nekoliko momenata sa Bogom u ranim jutarnjim časovima. Kada se probudite podsetite sebe: Ovo je mojih nekoliko momenata a Bogom. U toku tih nekoliko dragocenih sekundi pitajte, razmišljajte, osetite mir, I što je najvažnije – proširite svoju zahvalnost. Svoje jutarnje momente sa Bogom završavam tako što kažem: Hvala ti, Hvala ti, Hvala ti!

2. Dok počinjete svoj dan, odlučite da učinite nešto što će poboljšati kvalitet života neke osobe, bez da tražite bilo kakve zasluge za sebe. (Ako to možete da učinite pre doručka, odlično!) Pismo, cveće, zahvalnica, neočekivani plan da posetite nekog poslapodne – učinite bilo šta što znate da će nekog oraspoložiti.

3. Prevaziđite svoju inertnost. Biti inertan znači biti bez akcije, pristanite da postanete biće pokreta: isplanirajte da vežbate, obavite poziv koji ste izbegavali duže vreme, ili napišite pismo. Baš kao što je ključ Duha pokret, ključ za zdravlje je cirkulacija. Duh je uvek u stanju kreiranja, te se stoga posvetitie tome da manje sedite I ležite, a da se više krećete.

4. Slušajte svoj unutrašnji glas, I obećajte sebi da ćete pruzeti korektivnu akciju. Na primer, ako ste zavisni od droge, alkohola, prejedanja ili toga da ste otirač za druge, poslušajte onaj glas u vama koji vas preklinje da budete veliki umesto majušni, I preduzmite korak ka tome. Samo danas, bacite cigarete, preskočite slatkiše, prošetajte oko bloka, ili se zauzmite za sebe. Unutrašnji glas je Bog koji vas moli da mu se pridružite u Duhu tako što ćete biti čisti, snažni I instrument dobrobiti.

 

Svi smo mi zajedno u ovome
Svi smo mi zajedno u ovome

 

5. Ne prihvatajte izgovore: Budite iskreni prema sebi, priznajte svoje mane umesto da ih branite, pogledajte u ogledalo I iskreno popričajte s asobom. Afirmišite: Ja sam kreacija Boga, ja sam Božanstven. Na trenutak sam ovo zaboravio, ali sada, više ne prihvatam izgovore. Prestajem da zavaravam sebe, I počinjem da radim na tome da postanem sve predivno što mi je suđeno da budem.

6. Shvatite sve ovo I učinite to ipak! Upravo je delanje ono što vas zbližava sa Duhom, zato ne dopustite da vas strah spreči. Dopustite panici da dođe, a zatim se pomerite u pravcu suočavanja sa njom. Vizualizujte strah ispred sebe. Gledajte mu pravo u oči I recite mu kako se zapravo osećate I šta nameravate da postanete: Ja sam jači od tebe. Pored mene je moj Kreator kao senior konsultant, zato više nisam voljan da ti dopustim da imaš dominaciju u mom životu. Ja jesam uplašen, ali ja takođe preduzimam akciju.

7. I konačno, nemojte nikad odustati. Nikad ne odustajte od sebe, niti se osećajte posramljeno zbog toga što možda niste ispunili svoje ciljeve da se povežete sa svojom Božanskom prirodom. Svaki pad koji iskusite je dar, I svaki skok je slavna prilika – nakon svega, bez toga ne možete manifestovati energiju kako biste prešli na višlje mesto.

Ove strategije za preduzimanje inspirativne akcije će funkcionisati čak I ako ih primenjujete jednu po jednu na dan.

Počnite svoje ponovno konektovanje sa Duhom ( I sa svima na svetu) danas. Življenje bez inspiracije poziva samilosnu akciju prema drugima I sebi.

Leave a Comment