Kris Prelic - Primenite Ekonomičnost na Svoje Stvari

Prošla je Nova Godina i ja sam primetio da u svom životu imam previše stvari. Ne znam kako bih izašao na kraj sa još stvari. Ako ove godine planirate da dajete poklone za rođendane ili bilo koje druge prilike, imajte na umu da poklon u vidu vremena, ili nešto što ste sami napravili ima neprocenjivu vrednost nad nekim poklonom koji ste kupili u radnji.

Lično sam dobijao na poklon sve i svašta, počevši od domaćeg hleba od banane, do domaćeg džema, poklon-bonova za večeru u restoranu i ručno pravljene čestitke. Jednom prilikom, moja nećaka Keri, napisala je i poslala pismo svima u familiji, u kojem je objasnila zbog čega smo joj svi tako dragi i specijalni. Ovo je poklon koji čuvam i dan danas.

poklon u vidu vremena, ili nešto što ste sami napravili ima neprocenjivu vrednost nad nekim poklonom koji ste kupili u radnji.
poklon u vidu vremena, ili nešto što ste sami napravili ima neprocenjivu vrednost nad nekim poklonom koji ste kupili u radnji.

Evo nekih predloga koji Vas, i našu Planetu neće koštati ni dinara:

Ponudite svojim voljenima projekat ‘Čišćenje’-organizovanje plakara ili veliko spremanje čitave kuće.

Pošaljite im poklon-potvrdu da ćete im zasaditi baštu, napraviti večeru, prošetati psa ili biti bebisiter na jedno veče.

Umesite im ukusne organske kolače, i ne zaboravite da uz to priložite i recept!

Napišite im pesmu ili pismo.

Načinite specijalni disk kompilacije vaše omiljene muzike za vašu porodicu i prijatelje.

Organizujte kampovanje ili putovanje.

Napravite porodični foto album.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment