Luiz L. Hej - Pošaljite Ljubav Izlečenja u Japan

Nedavni cunami I zemljotres koji je zadesio Japan, možemo posmatrati kao neko strašno vreme, ili možemo te probleme videti kao priliku za izlečenje. Apsolutno je na Vama način na koji koristite svoj um. Možete ‘dodavati ulje’ na proble, a možete pomoći da se on izleči.

 

Kada čujem za neku krizu u svetu, ja kompletnu situaciju okružim belom svetlošću. Pošaljem ljubav I energiju izlečenja svima koji su povezani sa tom situacijom. Predlažem da svako od nas, danas zatvori oči I pošalje ljubav I energiju izlečenja svim ljudima u Japanu.

 

Vrlo retko gledam vesti na televiziji Ili čitam novine. Odbijam da natrpavam svoj um sa medijskom histerijom. Medije su odlične u tome da nam uzburkaju emocije I prodaju strah. Ako čitate novine, svakog dana od prve do poslednje strane, živite u strahu. Oni žele da vi kupite te novine, kako biste znali čega tačno da se plašite tog dana. Isto je I sa televizijskim vestima. Ako želite da slabo spavate, odgledajte vesti u 11, pre nego što legnete u krevet.

 

Znajte da svako od nas živi pod zakonom sopstvene savesti. Vi ste predivna, prelepa kreacija života. Vaša snaga dolazi od vaše konekcije sa Izvorom. Život u konstantnoj zahvalnosti I cenjenju, donosi dobrobit.

 

Hajde da svaki put, kada pomislimo na Japan kažemo, sa ubeđenjem:

Sve je u redu. Iz ovog iskustva doćiće samo dobro. Šaljem talase mira, bezbednosti I harmonije za sve što je živo.

ljubav za japan
ljubav za japan

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment