Vejn Dajer - Ponovo Kreirajte Svoje Praznike

Ako ste jedni od onih koji jedva čekaju da se završi sezona praznika, I ne radujete se njenom početku, ovo je poziv za vas, da premostite svoju priču I povratite za sebe ovo vreme uzbuđenja, radosti, mira I osećanja da znate da cenite ono što imate. Odlučite u svom umu, da će ova sezona biti najsrećnija sezona praznika za vas. Vaša odluka da naglasite pozitivni stav u vezi ove teme, vam može povrtaiti sezonu koja u vama budi ono najbolje, umesto da vas deprimira. Istina je, da nam ovo doba u godini nudi predivnu priliku da obnovimo duh ljubavi I življenja života punim plućima.

Sa vašim očekivanjima koje ste podesili na pozitivnu frekvenciju, evo nekih saveta za podešavanje stavova koji vam mogu koristiti:

Dopustiću praznicima da teku, umesto da ih naguram u rigidni raspored.

Setiću se da su ljudi važniji od materijalnih stvari.

Opustiću moja očekivanja prema sebi I drugima.

Živim u sadašnjem trenutku I uživam u svakoj aktivnosti ponaosob, umesto da stalno razmišljam o onome što je ispred mene.

Pristupiću praznicima sa osećajem Uzbuđenog očekivanja I radosti, baš kao što sam to činila kada sam bila dete.

Praznična Radost
Praznična Radost

Time što se zavetujete na razmišljanje I ponašanje koje je mnogo dublje I značajnije, naći ćete u svakom sadašnjem trenutku sezone praznika nešto što će vas obradovati, čemu ćete se radovati I čega ćete se sećati.

Svaki momenat naših života, omogućava nam izbor, a sezona praznika nije nikakav izuzetak u tome. Život je čudo, svaka njegova čestica, a sezona praznika je proslava te čudesnosti.

Vi imate izbor u celoj toj frci oko praznika. Ta odgovornost je uvek samo vaša. Istinsko značenje praznika je radost, ljubav, mir, I sreća. Čuvajte svoju dečiju zadivljenost I veštinu da cenite sve oko sebe, I imajte srećne praznike!

Namaste

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment