Lisa MekKort - Ostavite svoje demone za sobom

Zaljubite se u sebe!

Privucite partnera u ovom životu.

 

Vi ste isceljitelj sopstvenog života, dakle, znam da razumete ideju da je najbolji način da nešto privučete u svoj život taj, da se unapred osećate zahvalnim za to. Međutim, kada je februar, a vi se nađete okruženi srculencima I čokoladnim kolačićima…a vaša jedinstvena, istinska ljubav, vaš Valentin, tvrdoglavo odbija da se materijalizuje.. može vam biti teško da ostanete zahvalni I pozitivni. Ipak, to je ono što morate učiniti! Fokusiranje na nedostatak romantične ljubavi u vašem životu je najsigurniji način da budete bez svog Valentina u februaru, a I duže.

Prisetite se vremena kada ste poslednji put osetili prijatni tok srećne romantične veze. Kada ste uživali u tom blagoslovenom periodu vremena, neizbežno su postojali i momenti kada niste bili pored svog voljenog partnera. Ipak, u toku tih momenata I dalje ste osećali draži vaše zajedničke konekcije, zar ne? Zaljubljivanje u nekoga nam omogućava da sagledamo sebe kroz perspektivu te druge osobe. Zaljubljivanje nam toliko prija zbog toga što se mi zapravo zaljubljujemo u sebe.

Sada se živopisno prisetite kakav je osećaj biti zaljubljen. Iskoristite svoju maštu baš kao onda kada ste se kao dete igrali igre pretvaranja – kada ste mogli probati bilo koji identitet koji vam se sviđao, I postati taj identitet. Osetite taj osećaj zaljubljenosti u sebi toliko jako, da vam se promeni hemija u telu. Ovo je alat koji možete iskoristiti kako biste manifestovali svoju ljubav.

Kako bi privukli fenomenalnu, veliku ljubav, uhvatite korak sa tim dražima što češće možete. Bez obzira šta radite, živopisno se pretvarajte da je vaš slatki ljubavnik već solidna figura u vašem životu. Pretvarajte se da su on ili ona, upravo otrčali do radnje da donesu mleko. Uživajte u slastima vaše konekcije pre nego što se vaš idealni partner pojavi u vašem realnom životu, I Univerzum neće imati drugog izbora nego da vam dovede jednog.

Nedavno sam vodila jednu radio emisiju kada je slušateljka pozvala pričajući intrigantnu situaciju. Osoba je ostvarila duhovnu konekciju sa slavnim, preminulim glumcem, I bila je sigurna da je konačno pronašla svoju istinsku ljubav. Opisala je kako su samo zaljubljeni oboje, kako je snažno osećala njegovo prisustvo, I koliko je ta njihova zajednica čini srećnom. Odlučan da obori njenu teoriju, moj kolega voditelj, upitao je slušateljku da li je imala orgazme sa svojim partnerom-duhom. Uverila nas je da je imala.

 

photo by: starlight_arkaman
photo by: starlight_arkaman

 

Ja sam je upitala da li je to posvećena veza ili je ona spremna da se zabavlja I sa nekim ko je trenutno među živima. Odgovorila mi je da bi htela da se zabavlja sa nekim ko je među živima, jer veruje da bi se njen duh-ljubavnik mogao svakog časa manifestovati u ljudskom telu. A kada se to desi, objasnila je, on se neće sećati njihovog odnosa kroz dimenzije, već će jedno drugo prepoznati kao srodne duše.

Pogodak! Na razočaranje mog kolege voditelja, ja sam slušateljki odgovorila da nastavi da radi sve kao I do sada. Ona je pronašla jedinstveni način da se pretvara kao da je savršena ljubav koju je želela već ovde, u realnosti, I zato sam znala da vibrira savršenu frekvenciju koja će veoma brzo privući baš takvu ljubav ka njoj. Kada je spustila slušalicu, moj kolega me je upitao da li ja zaista verujem da ona ima odnos sa svojim mrtvim glumcam. Koga briga? bio je moj odgovor. Nisam imala ideju da li je takva stvar uopšte moguća ili ne, ali to apsolutno nije bilo važno. Ono što jeste bilo važno je da je naša luda (ili ne) slušateljka bila u sočnom stanju prijemčivosti za svoju savršenu ljubav da je pronađe.

Da li ste shvatili predloge koje sam vam implicirala sa ovom pričom o slušateljki koja je doživljavala ljubavnu aferu, krosdimenzijalnu? Učinite šta god funkcioniše za vas, a što vam pomaže da budete što uverljiviji I živopisniji dok zamišljate kako želite da se osećate sa svojim patnerom. To je vaša sopstvena mašta, stoga zašto biste štedeli na sočnosti? Što više možete da svoja zamišljanja I maštanja učinite uzbudljivijim, detaljnijim I sočno dekadentnijim, više ćete vremena želeti da provodite zamišljajući, I time ćete biti uspešniji u podizanju svoje vibracije kako biste privukli veliku, veliku ljubav.

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment