Viana Stibal - Novi nivoi isceljenja

Rastvaranje ograničavajućih verovanja.

Lekovita ruka Kreatora.

 

Jedne tamne noći bez meseca, 2003. godine, vozila sam se natrag sa posla, dugim putem do svoje kuće na selu. Odjednom sam doživela iznenađujuće prosvetljenje. Shvatila sam da je prošlo 9 godina od početka mog iskustva sa Teta Isceljenjem. Tokom tih devet godina, doživela sam sam na hiljade i hiljade ‘javljanja’ i isceljenja, podučavala bezbroj seminara i napisala knjige o tehnici Teta Isceljenja. I shvatila jednu neoborivu istinu: još uvek sam imala mnogo toga da naučim.

 

Dok sam vozila tim pustim putem, začula sam glas Kreatora koji mi je govorio da sam završila svoju devetogodišnju šegrtsku službu i da sada ulazim u trogodišnji period gde postajem učitelj. Da upravo sada počinjem podučavanje pripreme DNK3 Teta Isceljenja, za napredne studente.

 

Ovo me je pomalo uznemirilo, jer svaki put kada bi nova Teta informacija počela da mi se ‘javlja’, dešavale bi se velike promene u mom životu. Kakogod, smirila sam sebe i rekla: ‘Ok. Bože, reci mi samo šta je to DNK3?’

Rečeno mi je da to implicira učenje o menjanju organske i neorganske materije, kao i rad sa mitohondrijama zarad kreiranja instant isceljenja. Instant-manifestacije i isceljenja, sam mnogo puta iskusila u svom životu, kao i drugi koji su mi bliski, tako da me ovo nije iznenadilo.

 

Rečeno mi je: ‘Prvo veruj u koncepte, onda ih spoznaj i živi po njima. Napredna informacija će otvoriti neuro putanja koja nikada do sad nisu bila aktivirana.’ Kada sam ovo čula, nisam mogla a da ne poželim da dosadni izazovi moje svakidašnjice postanu više uzbudljiviji kao moj posao koji je obuhvatao isceljenja i ‘javljanja’, i bitisanje unutar ljudskog tela gde mi je i najprijatnije, krećući se kroz ćelije i kosti u najprijatnijem Teta stanju. Tek kada sam bila izvan tela, i suočavala se sa stresom svakodnevnice, stvari su postajale čudne.

 

Odgovor na ovu želju,Kreator mi je objasnio: ‘Sa ili bez Tete, unutar ili van tela, svejedno je.‘ Koliko ljudi razmišlja o funkcijama svog tela dok one vode čitav naš sistem? U svakom momentu postoji beskraj električnih impulsa koji idu iz mozga u telo i govore mu da diše, da raste, da oseća glad, da vari hranu, i ostale nesvesne radnje koje obavlja.

 

novi nivoi izlečenja
novi nivoi izlečenja

 

 

Na sličan način, mozak i duša su povezani sa gigantskim neuro sistemom Zemlje. Zemlja je opet povezana sa nervnim sistemom Univerzuma, našim ‘konačnim’ spoljašnjim telom. Ova spoljašnja konekcija sa univerzumom, je identična kao i naša unutrašnja konekcija sa našim telom, u smislu da mi imamo efekta na promene u univerzumu van našeg svemira, baš kao što to radimo i na unutrašnjem planu. Razlog zbog kojeg se ovo ne dešava danas, je zato što je već hiljade i hiljade dece odgajano sa uverenjem da mi imamo ograničenja. I mi smo prihvatili ova ograničenja u, kroz, i oko naše DNK na duhovnom, mentalnom, emocionalnom i fizičkom nivou.

 

U tom momentu sam počela dublje da shvatam Kreatorov plan sa informacijom Teta Isceljenja, i time kako da je implementiram.

 

Vidite, kada sam ja primila verovanje i moj posao verovanja, pokazano mi je da svi mi imamo sposobnost da rastvorimo svoja ograničenja i da budemo istinski povezani sa Bogom u sebi.

 

Znam da svi imamo priliku da dostignemo novi stadijum razvoja gde će nam biti dati ključevi da otključamo kapije brane koja je sprečila našu karmu da se kreće napred. Genetika, bolesti, verovanja iz detinjastva, energetksi uticaji i problemi kolektivne svesti su nas sve držali dalje od napretka i razvoja našeg punog potencijala kao kokreatora sa Kreatorom svega što jeste. Ali sada možemo da izbegnemo uticaj izbora naših predaka, kao i uticaja naših svakodnevnica. Vreme je da koristimo našu moć kao božanstvenu varnicu Boga.

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

3 Comments

  1. Dobro večer, presretna sam zbog vaše stranice jer sam tu našla sve što me zanima.Završila sam tečaj DNK ,DNK2 thetahealing.Hvala na prekrasnim tekstovima.

  2. mira

    hvala vam svaki dan mi poljepšate …

Leave a Comment