Vejn Dajer - Nebo Unutar Nas

Nebo je stanje uma, ne lokacija, iz razloga što je Duh svuda i u svemu. Možete započeti novu svesnu odluku da tražite širenje Duha u svakome i svemu što susretnete. Ja ovo lično radim, tako što gledam na svoj svet kao da ga posmatram kroz sočiva koja filterišu oblike, i sve materijalne aspekte onoga što gledam, a ja jedino mogu da vidim spiritualnu energiju koja dopušta onome što posmatram da postoji. Pokušajte da stavite ova imaginarna, magična sočiva, i videćete kako se sve čini drugačijim.

Ja sada vidim spiritualnu energiju u svakome i svemu što susretnem. Kada sam u iskušenju da sudim bilo kome, podsetim se da ih pogledam kroz moja specijalna sočiva. Kada sam to u stanju da učinim, sve negativne osude se rasprše i nestanu. Osećam da sam u miru i harmoniji, znajući da ja nisam samo ovo telo koje ću jednog dana morati da napustim. Takođe, svakodnevno u sebi osećam Duh koji daje život, i to je tako uzbudljivo!

Živite misteriju tako što ćete početi da uviđate ono što prosečne oči neuspeju da primete.
Živite misteriju tako što ćete početi da uviđate ono što prosečne oči neuspeju da primete.

To što sam više duhovno i fizički izbalansiran, daje mi priliku da budem u konstantnom stanju zahvalnosti i zadivljenosti. Vidim čuda svuda naokolo. Pokušajte da promenite svoj pogled na svet, u pogled divljenja i čuda. Radije nego da svuda tražite čuda, pokušajte da na sve gledate kao na nešto čudesno. Time što ste u stanju zadivljenosti, nećete biti u stanju da mentalno osetite dosadu i razočaranje. Pokušajte da vidite nevidljivo božanstvo koje teče i podržava sve i svakog. Kišna oluja tada postaje čudesni događaj, a munja fascinantna projekcija elktričnih vatrometa, a grom bučni podsetnik nevidljive moći prirode. Živite misteriju tako što ćete početi da uviđate ono što prosečne oči neuspeju da primete.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment