Loral Langermeier - Mislite na veliko!

Vaši talenti su bezbrojni!

Imate sve što vam je potrebno kako biste uspeli.

 

Koliko puta ste ovo rekli: Nemam nikakvih talenata. Nisam baš nadarena osoba.

Ako je ovo vaš stil razmišljanja, definitivno treba ponovo da razmislite. Samo zato što vas u srednjoj školi nisu upisali u sekciju nadarenih I talentovanih učenika, ne znači da ih nemate, I da ih ne možete upravo sada iskoristiti kako biste kreirali pozitivne promene u vašem životu I u vašem bogatstvu. Vi možda mislite da ne znate koji su to vaši talenti, ali velika je verovatnoća da ih samo poričete. Svi smo mi blagosloveni talentima kao delovima našeg karaktera, naše prirode. Mi smo rođeni sa njima! Naša je odgovornost da ih otkrijemo, razvijemo, I podelimo sa drugima.

Dato nam je sve što nam je potrebno kako bismo imali život kakav želimo.

To je unutar vas, u vašem make-up-u, da budete ko god poželite. Možda vas vaš način razmišljanja vuče u određenom pravcu da vi potiskujete te predivne talente koji su vam dati kao deo kreacije vas samih. Međutim, ja sam ovde sa ODLIČNIM vestima. Ti talenti su tu, I samo su vaši! Sve što treba da uradite jeste da ih izgradite u nešto spektakularno.

Naši talenti I veštine su deo našeg bića. Čak šta više, svako od nas ima različiti set alata koji su samo naši. I zato smo stavljeni na ovu planetu – da bismo delili te talente I veštine sa svetom!

Isključite svaki dijalog koji vodite sami sa sobom I koji vam govori da ste osuđeni da živite mali život. Vi imate unutrašnje talente ( vi ste izvor informacija, energije, stava, svakakvih pozitivnih atributa) I spoljne talente (hrana, voda, priroda, ljudi I ostali izvori od pomoći). Ako razmišljate: Moj jedini dar je taj da mogu svakog jutra da ustanem, preživim dan, I tako u krug – prekinite sa tim. To je način razmišljanja koji vam čini štetu. Neće ništa uraditi za vas osim što će vas vući na dno, a vi zaslužujete mnogo bolje od toga.

Vaši talenti za vas mogu stvoriti predivne stvari u životu!

Izazov sa kojim se suočavate, kada ne shvatate sve predivne talente koje posedujete, može vam izgledati neverovatno opterećujuć! Kada se previše fokusirate na svoje probleme, slabe finansije ili ostale prepreke – vi se zaglavite. Ako je sve ono što vidite dug koji se uvećava, nedostatak novca, snovi koji se neostvaruju ili budućnost koja je siva, vi zaustavljate svoj momentum I pre nego što je imao šanse da se zauka. Ako ste jedna od onih osoba koja sebi stalno priča kako ne može priuštiti bolji život, ili kako nema dovoljno vremena da uradi sve što treba, ili je previše umorna, ili se preradi na poslu, ili vodi gubitnički život – zaustavite se! Vreme je da pomerite svoj obrazac razmišljanja, I da preuzmete akciju kako biste kreirali pozitivne rezultate!

 

Koji su vaši talenti?
Koji su vaši talenti?

 

Fokusirajte se na dobre stvari koje imate, a ne na ono što nemate. Promenite razgovor u svojoj glavi. Budite prijatni prema sebi kada sa sobom razgovarate. Promenite grupu prijatelja sa kojima se družite, ako je to potrebno. Pronađite pozitivnu podršku. Posegnite za onim što želite. Sakupite one koji vam trebaju da vam pomognu na vašem uspehu u kreiranju boljeg života. Vi imate potencijal, kapacitet. On je unutar vas. Jednom kad uhvatite korak sa njim, videćete rezultate istog trena I velike nagrade doćiće do vas. Kada prikladno delimo, vrednujemo I koristimo svoje talente, primamo nagrade u obliku pozitivne, regenerišuće energije I optimizma. A ako delimo svoju vrednost, čak I bukvalno, tako što produbljujemo svoje veštine I talente, a da za to nismo ni plaćeni ili priznati, to iscrpljuje energiju I stvara negativni stav.

Talenti vas mogu učiniti da se osećate kao da imate supermoći!

Vaša unutrašnja snaga, vaše prirodne sposobnosti, I svakodnevne veštine su kapija za svetliju budućnost. Evo jedne vežbe koja će vam pomoći da resetujete svoj obrazac razmišljanja I koja će vam pomoći da pristupite svim predivnim talentima koje posedujete:

Sedite I zapišite sve na čemu ste zahvalni, sve što ste u stanju da obavljate, kao I sve što želite da možete da uradite. Steknite naviku da o sebi i o onome za čega ste sposobni mislite pozitivno. Kada promenite taj unutrašnji razgovor koji vodite sa sobom, nešto čudesno se desi! Vi ste prepuni sa Da! energijom, I ubrzo će vam se činiti da sve o čemu možete sanjati ili što želite da uradite u svom životu zaista jeste moguće.

Eliminisanjem negativnosti, vi ćete spljoštiti male misli, mala delanja, I mali život. Življenje malog života je zločin prema vama! Pozitivan stav otvara vrata I poziva prilike.

Otvorite ta vrata, pustite da unutra poteku prilike I ispunite svoj život sa uspehom.

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

1 Comment

  1. Marija

    Divni ste!
    Samo želim da Vas pohvalim i da podelim sa Vama još mnogo dobrih, pozitivnih i divnih trenutaka!

Leave a Comment