Luiz L. Hej - Misli Moći – 10. deo

Moji snovi su izvor mudrosti. Ja uvek odlazim na spavanje sa divnim mislima koje postavljaju temelj za posao koji radim u svojim snovima. Misli ljubavi donose odgovore pune ljubavi. Znam da mi mnoga pitanja koja imam u vezi života, mogu biti odgovorena dok spavam. Svakog jutra kada se probudim ja se uvek mogu jasno setiti svojih snova.

Sebe okružujem predivnim ljudima. Kada dopustimo da naš život ispune negativni ljudi, postaje nam mnogo teže da I sami ostanemo pozitivni. I zato ne dopusite sebi da vas odvlače na dole negativna razmišljanja drugih ljudi. Birajte pažljivo svoje prijatelje. Moji prijatelji I rođaci isijavaju pozitivnu energiju I ljubav, I ja im vraćam identično. Svesna sam da ću možda morati da pustim neke ljude da odu iz mog života, koji me ne podržavaju.

Svojim finansijama upravljam sa ljubavlju. Svaki račun koji platite je dokaz da je neko u vas imao poverenja da ste sposobni da zaradite novac. Pospite ljubav na sve vaše finansijske transakcije, uključujući porez. O porezima razmišljajte kao da plaćate stanarinu svojoj državi. Ja pišem svoje čekove I plaćam račune sa ljubavlju I zahvalnošću. Na svom bankovnom računu uvek imam dovoljno novca da se pobrinem za svoje potrebe I luksuze u mom životu.

Volim svoje unutrašnje dete. Dnevna konekcija sa našim unutrašnjim detetom, onim mališanom koji smo nekad bili, doprinosi našem zdravlju. Barem jednom nedeljno, uzmite svoje unutrašnje dete za ruku, I provedite neko vreme sa njim. Radite neke specijalne stvari zajedno. Stvari koje ste I sami voleli da radite kada ste bili mali. Dete u meni zna kako da se igra I voli I bude radoznalo. Dok podržavam ovaj deo sebe, vrata mog srca se otvaraju I moj život se obogaćuje.

Kada mi je potrebna pomoć ja je zatražim slobodno. Traži I dobićeš. Univerzum me sa ljubavlju čeka da ga pozovem u pomoć. Lako mi je da zatražim pomoć kada mi je potrebna. Osećam se bezbedno usred promena, znajući da je promena prirodni zakon života. Otvorena sam za ljubav I podršku drigih ljudi.

 

photo by: eatfun
photo by: eatfun

 

Praznici su vreme ljubavi I radosti. Pokloni su divni da se razmene, ali još bolje ako je tu ljubav da se podeli sa svima koje sretnete. Slavlje praznika sa mojim prijateljima I porodicom, uvek je uživancija. Uvek odvojimo vreme za smeh I ispoljavamo zahvalnost za mnoge blagoslove života.

Ja sam strpljiva I prijatna prema svima koje sretnem danas. Pokušajte da se zahvalite na nečemu svakome koga sretnete danas. Bićete oduševljeni kada vidite koliko to znači drugima. Primićete mnogo više nego što date. Ja šaljem prijatne misli ljubavi svim službenicima, konobarima, policajcima, kolegama I svima koje sretnem u toku dana. U mom svetu sve je u savršenom redu.

Ja sam saosećajni prijatelj. Kada vam prijatelj dođe sa problemom, oni ne žele uvek da vi popravite problem umesto njih, verovatno samo žele da ih saslušate saosećajno. Dobar slušalac je dragocen prijatelj. Ja sam u harmoniji sa mislima drugih ljudi I njihovim emocijama. Kada to traže, ja svojim prijateljima delim savete I podršku I jednostavno ih sa ljubavlju saslušam kada je to prikladno.

Moje biljke su mi veoma bitne. Voleti zemlju je nešto što svi možemo da radimo. Naša prelepa zemlja daje nam sve što nam je potrebno I mi je uvek moramo poštovati. Mala molitva za zemlju koju izgovorite svakog dana je predivna stvar koju možete učiniti. Zdravlje ove planete je veoma bitno. Ako se ne postaramo za svoju planetu, gde ćemo živeti? Blagosiljam ovu planetu sa ljubavlju, negujem njenu vegetaciju I prijatelj sam svih stvorenja. Vazduh održavam čistim, I hranim se prirodnom hranom, I koristim prirodne proizvode. Duboko sam zahvalna I cenim činjenicu da sam živa. Doprinosim harmoniji, ujedinjenosti I isceljenju. Znam da mir počinje samnom. Volim svoj život I volim svoj svet.

Hvala vam što ste mi dopustili da podelim neke od mojih ideja sa vama.

Ovo je Luiz Hej I ja vas volim.

3 Comments

  1. Zdravo… super si.. hvala ti… ljubim te <3 ~ <3

Leave a Comment