Luiz L. Hej - To Je To!

Gledalas sam novi film o Majklu Džeksonu, ” To Je To !”. Film je fenomenalan, puna dva sata, pravog show-a. Ako vam se pruži prilika, odgledajte ga. Film su ustvari snimci sa probe, velikog koncerta, sa kojim je Majkl želeo da obidje turneju po svetu.

Dok sam gledala film, setila sam se da je jednom prilikom Majkl izjavio: ” Želim da odvedem ljude na mesto gde nikada nisu bili .” Pomislila sam kako je to, upravo ono, što i mi, ovde u Hay hous- u, želimo da učinimo. Mi želimo da te odvedemo na jedno mesto u tvojoj svesti, na kome nikad niste bili. Mi želimo da vam otvorimo nove poglede na svet, nove ideje, da onda zaista možete da kažete JA TO MOGU! ,a da pri tom, to zaista mislite.

Mi izdajemo nove knjige, pravimo nove sajtove i organizujemo nove dogadjaje, jer želimo da priredimo banket za vaš um. I takodje želimo, da vas naučimo kako to sami za sebe da radite. To je kao kada idete u teretanu, da zategnete svoje telo. Trener to ne može da uradi umesto vas. Medjutim, trener vam može dati ideje, i pokazati vam kako to da uraditi. Vi ste ti, koji morate da radite ponavljanja vežbi. A ako to radite, vaše telo će izgledati bolje.

Isti je i sa svešću. Ako radite ponavljanja, ja to zovem afirmacije, napravićete pozitivne promene u svom svetu. Kako da radite afirmacije? Počnite od sebe. Recite: Ja volim sebe, i vredna sam svega najboljeg u životu. Ako govoriš sebi ovo, iznova i iznova, počećeš da čuješ ono što je negativno u tvojoj svesti, i tvoj život će početi da se menja.

Ranije, kada sam se bavila savetovanjem, u početku ja bih pomagala mojim klijentima, sa njihovim problemima. Pomagala bih im, da poprave stanje sa finansijama, zdravljem i odnosima, u njihovom životu. A onda sam jednog dana shvatila, da, ako ih naučim da vole sebe, ne bi bilo ništa za popravljati. Univerzum bih se za to postarao. Promenili bi poruke koje su davali Univerzumu, i Univerzum bih im odgovorio pozitivno.

Zato, radite svoja ponavljanja. Radite ono što je vama važno. Nastavite da govorite: Ja volim sebe, i vredna sam svega najboljeg u životu . I uživajte u banketu

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment