Luiz L. Hej - Magični Sastanak

Početkom 2006. godine, pročitala sam knjigu koja govori o menjanju sastava krvi, od nezdrave u zdravu, tehnikom koja se zove “Tehnika Linije Života” (The Life Line Technique). Ovaj princip mi se učinio sličan onom, koje primenjuje Dr. Masaru Emoto,koji je napisao knjigu “Lekovita moć vode” (The Healing Power Of Water), čak šta više, Emoto je citiran mnogo puta u ovoj knjizi.

Intrigirana knjigom, hrabro sam nazvala autora i saopštila mu da bih želela da znam više o svemu tome. A autor knjige je rekao: ” Doleteću kod tebe i prirediti ti lični seminar“. Automatski sam pozvala osmoro mojih prijatelja i pitala ih da li bi i oni voleli da prisustvuju i nauče nešto višeo tome. Kako bi mogli reći ne takvoj prilici!?

Sastanak sa Dr. Darenom Veismanom, bio je magičan. Njegov seminar je mnogima bio odgovor na molitvu i veoma uzbudljiv dan učenja. Ja lično znam, da su se neki životi promenili na bolje, čak i samom svesnošću, a i primenom principa Beskrajne Ljubavi i Zahvalnosti.

Ovaj veličanstveni, i skromni čovek, danas je deo Hej Haus izdavačke kuće, i upravo je izdao svoju drugu knjigu sa nama,koja se zove : “Budjenje za Tajni Kod Tvoga Uma” (Awakening to the Secret Code of Your Mind). Vrlo mi je drago što sam učinila taj telefonski poziv!

 

Svima želim večnu zahvalnost i ljubav!

 

Luiz.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment