Abraham-Hiks - Maksimalno Uvećajte Vaš Potencijal za Ljubav

Primajte najbolje, tako što očekujete najbolje.

Probajte ovu vežbu kako bi promenili svoje odnose.

Vi imate u sebi moć da probudite u drugima odnos kakav želite da imate sa njima. Međutim, ne možete doći do bolje, nove situacije tako što ćete svoju pažnju usmeravati na trenutno stanje nedostatka. Univerzum, kao i svi igrači u njemu-fizički ili nefizički, reaguju na vibraciju koju nudite; i tu se ne pravi apsolutno nikakva razlika između vibracije koju imate dok posmatrate određeno stanje, ili vibracije koju imate dok zamišljate određeno stanje. Kada biste jednostavno samo zamislili život kakav biste voleli da imate, sve sile, situacije, događaji, ljudi, okolnosti i kooperativne sile bile bi vam na dohvat ruke za ostvarenje takvog života. I još važnije, sve sile koje bi vam bile na dohvat ruke, htele bih da sarađuju sa vama. To je Zakon.

Vi imate moć da u drugima prizovete i probudite odnos koji je u harmoniji sa slobodom, rastom, i radošću za kojom tragate, jer u svima postoje te mogućnosti. U svima njima leži verovatnoća i mogućnost da budu puni razumevanja prema vama-ili ne. Da budu veoma ljubazni-ili ne. Da budu otvorenog uma- ili ne. Da budu veoma pozitivni- ili ne. Iskustva koja imate sa drugim ljudima su upravo ono, što Vi iz njih pobuđujete. Da li ste nekad imali iskustvo da ste se ophodili prema nekome na način na koji niste planirali, već je to ponašanje prosto nadošlo iz vas? Tada ste ustvari iskusili moć uticaja, koju na vas ima nečije očekivanje. Da li ste primetili kako se ličnost deteta menja u zavisnosti od toga koja odrasla osoba se tog trenutka igra sa njime? Sa jednom odraslom osobom dete je puno ljubaznosti i raspoloženo je za saradnju, a sa drugom odraslom osobom dete je kenjkavo i nervozno. Tada ste bili svedok moći uticaja koju poseduje očekivanje druge osobe.

Iskustva koja imate sa drugim ljudima, su upravo ono što Vi iz njih pobuđujete.
Iskustva koja imate sa drugim ljudima su upravo ono, što Vi iz njih pobuđujete.

Kada istrenirate sebe da možete lako postići mirno poravnanje sa vašom Širom Perspektivom, vi ćete ući u korak sa Energijom koja stvara svetove, i bićete zadovoljni pozitivnim reakcijama koje primite od ljudi oko vas. Više ne krivite druge sa kojima imate odnose; umesto toga, priznajte sebi da ste samo Vi ona koja sebi privlači takva i takva iskustva. Istinska sloboda dolazi iz tog saznanja. Dok se posvećujete vašem odnosu sa sobom (u vašem fizičkom fokusu) i Širom Perspektivom vašeg Unutrašnjeg Bića, i dok vežbate sebe na misli koje vam prijaju, misli dobrobiti i vašeg Izvora, i dok lagano dolazite u poravnanje onoga-što-Vi-zaista-jeste, dok učite da volite sebe: drugi, sa kojima imate bilo kakve odnose neće biti u stanju da se odupru struji Dobrobiti. Oni će vas-ili voleti-ili otići dalje iz vašeg iskustva.

Kratka vežba pre spavanja koja menja vaše odnose

Dok ležite u krevetu pre spavanja, ako budete mislili na misli koje vam prijaju, misli iz vaše prošlosti ili sadašnjosti, ili čak misli o vašoj budućnosti, postavićete ton vaše vibracije u kojoj ćete se probuditi sledećeg jutra. Ujutro, kada se povratite u vašu svest, pokušajte da se setite o čemu ste sinoć razmišljali pre spavanja, i načinite trud da ponovo ustanovite taj konac pozitivnih misli. Ova malena vežba promeniće način na koji svi koje sretnete u toku dana reaguju na vas. I dok praktikujete ovu vežbu noć za noć, jutro za jutro-novi obrasci razmišljanja stupiće na snagu, i vaši odnosi će se promeniti na bolje.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment