Luiz L. Hej - Iskusite Sopstvenu Dobrobit, Sada!

Iskusite sopstvenu dobrobit sada!

Dobrodošli u svet afirmacija!

Time što si izabrala da koristiš afirmacije, donela si svesnu odluku da izlečiš svoj život i kreneš napred, putem pozitivnih promena…njihovo vreme je došlo! Ne postoji bolji trenutak od sadašnjeg, da preuzmeš kontrolu nad svojim mislima! Pridruži se bezbroju ljudi koji su svoj život promenili na bolje uz pomoć afirmacija.

Praktikovanje afirmacije nije težak posao. Može biti radosno iskustvo, dok otpuštaš teret starih verovanja i puštaš ih da se vrate iz ništavila iz kojeg su i došla.

Samo zato što si verovala u nešto negativno u vezi tebe ili tvog života, ne znači da je to bilo i istinito. Kao deca, slušamo negativne stvari o nama i životu, i prihvatamo ih kao da su istinite. Sada ćemo detaljno da ispitamo sve stvari u koje smo verovali, i odlučićemo da li da i dalje nastavimo da verujemo u njih zato što naš život čine srećnim, zato što nas ispunjavaju i podržavaju, ili ćemo ih otpustiti. Ja volim da zamišljam kako otpuštam stara verovanja, tako što ih bacam u vodu, a ona lagano plivaju niz vodenu struju, rasplinjujući se i nestajući bez povratka.

Dodji u moju baštu života i posadi nove misli i ideje, koje su lepe i lekovite. Život te voli i želi sve najbolje za tebe. Život žele da imaš umni mir, unutrašnju radost, samopouzdanje, i izobilje samovrednovanja i ljubavi prema sebi. Ti zaslužuješ da se osetiš lagodno u svakom trenutku, sa svim ljudima i da dobro zaradjuješ za život. Zato mi dozvoli da ti pomognem da posadiš te nove ideje u tvojoj novoj bašti. Negovaćemo ih zajedno, i gledati kako rastu u prelepe cvetove i voćke, koje će te negovati iznutra, celog tvog života.

Afirmišimo: Život mi danas pomaže da ispoljim ono najlepše u meni.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment