Vejn Dajer - Kako spavate?

Učitelj metafizike Nevil Godard, nudi nam ovo objašnjenje za to šta se zapravo događa dok mi spavamo: San predstavlja vrata kroz koja svesni, budni um prolazi kako bi bio kreativno sjedinjen sa podsvešću. San skriva kreativni akt dok ga objektivni svet otkriva. U snu, čovek oduševi podsvest sa svojim konceptom koji ima o sebi.

Svake noći, dok tonem u san, ja odlučno odbijam da ovo dragoceno vreme koristim kako bi razmišljao o bilo čemu što ne želim da bude prisutno u narednih par sati gde ću provesti vreme sa svojim podsvesnim umom. Ja biram da impresioniram svoj podsvesni um, samim tim I um Boga sa kojim sam večno povezao sopstvenu koncepciju sebe kao Božanskog kreatora u poravnanju sa jednim umom. Pospano izgovaram svoje Ja jesam, koje sam smestio u svoju maštu, I setim se da će mojim snom dominirati moj poslednji budni koncept koji imam o sebi.

Ja sam u miru.

Ja sam zadovoljan.

Ja sam pisac.

Ja sam glavna moć Univerzuma.

Privlačim samo one koji su u poravnanju sa mojim najvišljim idealima o sebi.

Ovo je moj večernji ritual, I on mi pomaže da se oduprem iskušenjima da razmišljam o bilo kom strahu ili neprijatnostima na koje me moj ego nagovara da pomišljam. Prizivam esenciju osećanja u svom telu, svih onih Ja jesam izjava, kao da su već ispunjene, I ulazim u svoj san tako što pozivam instrukciju kojoj moj podsvesni um poželi dobrodošlicu. Svestan sam da dopuštam sebi da budem programiran dok spavam, jer se sledećeg jutra budim znajući da sam nov čovek. Ja razumem da je svaka akcija, I svaki događaj tog dana esencijalno predodređen mojim sinoćnjim osećanjima dok sam tonuo u san, dok sam boravio na tom mestu toplote I poverenja, u naručiju univerzalnog, podsvesnog uma.

 

photo by: lavaspawn
photo by: lavaspawn

 

Evo nekoliko sugestija za vaše potencijalne rituale pred san:

Dok ležite u krevetu I pripremate se da zaspite, znajte da poslednja misao koju ste pomislili može trajati I do četiri sata u vašem podsvesnom umu. To je celih četiri sata programiranja na osnovu samo jednog momenta kontemplacije koju ste imali pre nego što ćete preći u nesvesno stanje. Kreirajte neki podsetnik ili mantru, da vam stoji pored kreveta. Napišite ove reči I čitajte ih dok se opuštate u san:

Sada ću da iskoristim ove reči kako bih mislila o onome šta nameravam da manifestujem u svom životu.

Zadržite taj podsetnik pored kreveta da vas uvek podseća kako da provedete svoje momente pred san.

Ako ste tik pred san napadnuti naletom brige, uznemirenošću, strahom, nemojte legati. Ustanite, upalite svetlo, udahnite duboko par puta, pročitajte neki omiljeni duhovni tekst, nekoliko momenata meditirajte ispred bele sveće, recite svoju molitvu – bilo šta drugo, osim da ostante u krevetu I ležite. Ne možete se odbraniti od ovakvih napada tako što ćete ostati ušuškani u krevetu. Ako se uznemirujuće misli ponovo vrate kada legnete, vi ponovo upalite svetlo, ustanite I probajte nešto drugo. Kada se konačno osetite mirno u svom krevetu, ponavljajte svoje Ja jesam afirmacije sa ljubavlju I otplovite u san spremni da imate otvorene uši I zapečaćene isntrukcije.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment