Kolet Baron Reid - Kako Biti Hari Poter

Kako živeti svoju unutrašnju magiju.

Život ne mora biti borba.

Postoje sezone I ciklusi za sve. Nijedna oluja ne traje večno na jednom mestu, iako se možda trenutno nalazite na sred uzburkanog mora, u strahu da će vam se čamac prevrnuti, vetrovi će ipak proći, kao što to uvek čine, a voda će ponovo postati mirna. Dok istražujete ove predele, I otkrivate njegove sakrivene dragocenosti, shvatićete da ne postoji ništa što biste mogli uraditi kako bi izbegli povremene oluje. One se menjaju jer se vi menjate. Iskusite ovo, I shvatite da vaš život ne mora biti baš tolika borba.

Svi mi treba da se pomirimo sa paradoksom da je promena jedina konstanta u našem životu. Životinje migriraju, vetrovi duvaju, zemlja erodira, a planete se okreću oko Sunca. I vi se takođe pomerate I krećete, zaokupirani svojim putem. Uz pomoć jednostavnog podešavanja sopstvene percepcije, taj svoj put možete uzdići na nivo mistične, magične avanture.

Iz razloga što je to jedna prava avantura, moraćete uz put iskusiti I ponešto drame: opasnost, intrige, romanse I slavlja. Stvari se dešavaju. Biće džombastih puteva, brdovotoh stepa, I kristalnih jezera. U epskoj fantaziji J.R.R. Tolkena- Gospodar Prstenova, priča počinje u slatkoj bezbednosti Šira, i prelazi u strašnu I paklenu teritoriju Mordora. Hari Poter serije smeštaju dečaka u mračnu I neprijateljsku englesku porodicu, a zatim ga prebacuje u Hogvort školu magije, gde se stepenište iznenada izmiče ispod njegovih nogu. Čarobnjak iz Oza smešta Doroti Gejl iz njenog doma u Kanzasu, u magičnu zemlju Oz, gde se putevi od žute cigle prostiru duž Mankinlenda, začarane šume, I Smaragdnog grada.

Kako živeti svoju unutrašnju magiju. Život ne mora biti borba.
Kako živeti svoju unutrašnju magiju. Život ne mora biti borba.

Svaka velika priča sadrži mnogo različitih terena, svaki sa svojim izazovima, tajnama, I blagom koji odzvanja kroz naše unutrašnje predele I pejzaže. Ove priče govore o običnim likovima koji, kao mnogi od nas, osećaju da ne pripadaju tu gde su trenutno. Bez obzira, oni istupe napred I suoče se sa opasnošću I iskušenjima, dok pokušavaju da postignu ono što svi mi želimo: osećaj da su kod kuće, u miru, u stanju potpune radosti koju dele sa svojim vernim prijateljima I kompanjonima. Avanture u svakoj od ovih priča traže svrhu, zbog dokaza da su njihove borbe I patnje napravile neku razliku.

I mi takođe, uvek možemo pronaći ljude koji će nam ponuditi ljubav, ohrabrenje, I specijalne darove, koji će biti od krucijalne važnosti na našem putu: konopac koji će nas spasiti iz rupe gde žive zmije, ili lampu koja će nam osvetliti put kada tama zavlada. I mi takođe, možemo da pronađemo magiju, značenje, I balans između želje da kreiramo nešto bolje za nas, I žudnje za kratkim odmorom. Život ne mora biti iscrpljujuća, scena neprekidne jurnjave. Ne moramo vekovima biti izgubljeni u džungli, sa majmunima mesožderima. Čak se I Indijana Džons vrati u civilizaciju tu I tamo, kako bi održao koji čas arheologije.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment