Luiz L. Hej - Jun 2010- Čuda Modernog Vremena

Moja porodica iz Hej Hausa (Hay House) i ja, smo tokom prošlih godina, primili bezbroj pisama zahvalnosti, kako sam ja inspirisala ljude da izleče svoj život (baš kao što su i mene mnoge osobe inspirisale na mom ličnom putu izlečenja). S’toga smo mislili, da bi bilo zaista moćno, i da bi to sigurno mnogima promenilo život na bolje, kada bismo skupili sva ta pisma i zajedno ih izda li u jednoj knjizi: Čuda Modernog Doba (Modern Day Miracles).

Naša nada je da čitaocu bezbedimo komfor, utehu i motivaciju, i da istaknemo da jedna osoba moze biti katalizator za izlečenje Sveta. Ja sam bila privilegovana da ispunim ovu ulogu…i ti možeš isto, u svom sopstvenom životu!

Razmisli o načinima na koje tvoje misli, razgovori, dela i namere, mogu uticati pozitivno na druge…jer je upravo to smisao ovog života na Planeti. Plamen jedne sveće u tami, ima moć da upali još jednu, i još jednu, i još jednu…i tako u beskraj.

Nedavno sam saznala da se moja knjiga prodala u 50 miliona kopija u svetu. Zamišljam 50 miliona sveća, koje su upalile još 50 miliona drugih, i tako u beskraj. Koliko je samo moćna svaka od naših sveća! Zajedno, možemo osvetliti ceo svet!

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment