Vejn Dajer - Jednačina Ljubavi

Pomislite na ljude koje znate, koji daju ljubav kao odgovor na negativnu energiju koja dolazi u njihovom pravcu. Nema baš mnogo ljudi koji reaguju ljubavlju u takvim situacijama. Oni koji se usude na tako nešto, to i uspevaju jer imaju ljubav za davanje. Oni znaju da je nemoguće da daju nešto što nemaju, i otišli su onaj dodatni korak dalje kako bi saznali šta je ono što bi hteli i da privlače, i da poklanjaju. Ako su ljubav i radost ono što biste želeli da primate i dajete, onda proverite svoje zalihe. Šta je ono što vi imate, a što možete dati drugima? Šta vi to dajete Univerzumu, te stoga, šta je ono što privlačite? Zapamtite da ne možete dati ono što i sami nemate, ali možete promeniti vaš život, tako što ćete promeniti ono što se događa unutar vas.

Slaba energija, privlači slabu energiju. Misli slabe energije poput besa, straha, mržnje, sramote, i krivice vas slabe. I one privlače još više sličnog. Tako što ćete promeniti sopstvene misli na višlju frekvenciju ljubavi, harmonije, prijatnosti, mira i radosti, vi ćete privući još toga sličnog. I imaćete te višlje energije da delite dalje.

Ljubav koju uzmeš, jednaka je lubavi koju stvoriš.
Ljubav koju uzmeš, jednaka je lubavi koju stvoriš.

Da biste počeli menjati ono što je u vama, postanite joše više puni ljubavi prema sebi. U svojim mislima, uzgajajte unutrašnji glas i stav koji je 100% u vašem timu. Zamislite vaše unutrašnje Ja koje vas jedino voli, i podržava u potpunosti. Možete čak i zakazati određeni termin u danu, kada ćete sebi dopustiti da vam to bude jedina aktivna misao na koju obraćate pažnju. Postepeno, ovaj stav pun ljubavi preneće se i na druge ljude. Počećete da primate ovu energiju natrag od ljudi, i konačno, bićete u stanju da šaljete misli ljubavi i radosti svima i svemu sa čime se susretnete u svom svetu.

Načinite pakt da često podsetite sebe na ovu tajnu da nikada niste u mogućnosti da dajete nešto što i sami ne posedujete. A zatim radite na svom ličnom programu samoljubavi, samopoštovanja, i samoosnaženja, i stvorite ogromni inventar svega onoga što biste želeli da date. Ako je ono što dajete samopoštovanje i ljubav prema sebi, Univerzum će vam uzvratiti samoljubavlju i samopoštovanjem koje ste slali. Zaista je tako jednostavno. Kao što su Bitlsi rekli: ‘Ljubav koju uzmeš, jednaka je ljubavi koju stvoriš.’

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment