Abraham-Hiks - Igra Zahvalnosti

Kako zahvalnost uvećava Dobro-Bit.

Kako da hvatate frekvencije koje vam prijaju.

Igra zahvalnosti se može igrati bilo gde i bilo kada jer je laka i igra se vrlo jednostavno – tako što menjate pravac pozitivnih misli u svom umu. Kada biste te svoje misli još i zapisivali na papir, pojačali biste proces, ali to nije neophodno.

Počnite tako što ćete se osvrnuti oko sebe i pronaći nešto što vas zadovoljava. Pokušajte da zadržite svoju pažnju na tome koliko god možete, razmišljajući o tome koliko vam je to nešto prelepo, korisno, i prijatno. I kako se budete fokusirali na to duži period vremena, vaša pozitivna osećanja u vezi toga će se uvećati.

A onda, primetite vaše poboljšano rapsoloženje, i cenite ga, cenite kako se dobro osećate. Onda, kada vaše dobro raspoloženje postane primetno bolje i snažnije, pogledajte oko sebe, i potražite drugi objekat zadovoljstva da ga cenite.

Neka vaš cilj postane da tražite predmete na koje ćete se fokusirati, a koji lako u vama bude osećaj zahvalnosti, jer ovo nije proces u kojem tražite nešto što vas muči i onda to popravljate; ovo je proces primenjivanja viših vibracija. Što se duže fokusirate na stvari koje vam prijaju, to vam je lakše da zadržite te vibracione frekvencije koje vam prijaju. A što duže održavate te frekvencije koje vam prijaju, to će vam Zakon Privlačnosti dostaviti druge misli, iskustva, ljude, i stvari koje se poklapaju sa vašom vibracijom koju ste primenjivali.

Pošto je to sada vaša glavna namera dok se krećete kroz dan – da pronalazite stvari koje cenite – vi u suštini primenjujete vibraciju manjeg otpora, i time jačate vašu konekciju sa Energijom Izvora.

Zato što je vibracija zahvalnosti najmoćnija konekcija između fizičkog i Ne-fizičkog Vas, ovaj proces će vas takođe staviti na tačku primanja još jasnije vodilje vašeg Unutrašnjeg Bića.

Što više praktikujete zahvalnost, to ćete imati manje otpora u sopstvenim vibracionim frekvencijama. A što manje otpora imate, to vam je život bolji. Takođe, praktikujući Igru Zahvalnsoti, naviknućete se na osećanja viših vibracija, tako da ako se ikad preokrenete na stari način razmišljanja ili razgovora koji u vašoj vibraciji izaziva otpor, vi ćete to jasno primetiti, još u početku, pre nego što ta negativna vibracija postane previše jaka.

 

photo by: octoberlife
photo by: octoberlife

 

Što više pronalazite stvari koje cenite, bolje se osećate; što se bolje osećate, to više želite da budete zahvalni i da cenite to što imate; a što više to radite, još se bolje osećate; što se bolje osećate…to više želite to da radite. Zakon Privlačnosti koristi ovaj moćni momentum pozitivnih misli i osećanja, i onda u roku od veoma kratkog perioda vremena i malo truda, vi se zatičete na mestu gde vaše srce peva u vašem radosnom poravnanju sa onim šta vi zaista jeste.

I u ovoj predivnoj vibraciji vaših osećanja gde ne postoji otpor, vi ćete biti u utrostručenom stanju dopuštanja; bićete u vibracionom stanju gde stvari koje želite mogu lako teći u vaše iskustvo. Što vam je lepše dok cenite ono što imate, to vam je život sve bolji i bolji!

Svaki put kada nešto cenite, svaki put kada nešto hvalite, svaki put kada se osećate dobro u vezi nečega, vi govorite Univerzumu: Molim te, daj mi još ovoga! Nikada ne morate verbalno izgovoriti ono šta želite i nameravate, jer ako ste većinu vremena u stanju dopuštanja, sve dobre stvari će svakako teći ka vama.

Često nas pitaju ljudi: A zar nije ljubav bolja reč nego zahvalnost? Zar reč ljubav ne opisuje bolje Ne-Fizičku Energiju? A mi na to kažemo da su ljubav i zahvalnost zapravo jedna te ista vibracija. Neki koriste reč zahvalnost, ili osećanje kada cenimo ono šta imamo, ali sve te reči opisuju Dobro-Bit.

Želja da cenimo ono šta imamo je odličan prvi korak, a onda, dok pronalazite sve više stvari kojima biste rado rekli Zahvalna sam na njima…, momentum se ubrzo pokrene. I dok želite da osećate zahvalnost, vi privučete nešto na čemu možete biti zahvalni. I dok to cenite, vi privlačite još nešto što možete ceniti, a vremenom počnete da doživljavate bujicu zahvalnosti.

Leave a Comment