Džon Holand - Hej, Dođi Mi!

Kako da privučete ono što želite.

Većina ljudi ne shvata koliko su misli moćne, i kako svaka naša misao ima sopstveni energetski potpis, tako da nije teško opisati istinu: Ti si ono što misliš. Vi ste magnetska, energetska bića – takva, da kada imate svesnu misao, ona je automatski ulogovana na vaše magnetsko polje, koje je poznatije pod imenom aura. Kada ta vaša misao provede neko vreme u tom polju, ona odašilje signale koje Univerzum upija.

Lako je zamisliti šta se najčešće dešava nekom ko se konstantno plaši da će se u njegovom životu desiti određene stvari. Oni svesno misle o tome, pletu razvoje događaja, opsesivni su tim mislima, i svoju dragocenu energiju konstantno hrane tom mišlju. Krajnji rezulatat je taj, da oni šalju čitav tok misli koje su bazirane na strahu. To je kao da iznad glave drže znak sa gigantskom strelom na kojoj piše: Hej, dođi mi! Tako da se to obično i ostvari. Kao rezultat, čućete ih kako kažu:  Znao sam da će se ovo desiti!

 Ne treba nam znanje o višoj fizici da bi shvatili da privlačimo ono o čemu razmišljamo.

Nedavno sam se vraćao kući sa godišnjeg odmora, iz Britanije i sunčane Španije. Nisam se baš mnogo radovao dugačkom dvanaestočasovnom putu kući. Činjenica da sam morao da presedam dva aviona, nije mnogo pomogla da ne brinem, kada sam čuo da mi je jedan let odložen na sat vremena. U tom trenutku odlučio sam da je mnogo bolje da odmah promenim tok svojih zabrinutih misli. Iako je prvi let kasnio preko sat vremena iz Britanije, kada sam stigao u Njujork osećao sam kako se u meni podiže nivo zabrinutosti jer je osoblje obezbeđenja veoma sporo funkcionisalo i red je sporo proticao. Automatski sam izgovorio misao u sebi: Sve će se savršeno odvijati. Ponavljao sam tu misao ponovo i ponovo, dok su minuti odbrojavali, a moje se vreme za ukrcavanje na sledeći let primicalo sve bliže. Održao sam pozitivnu misao i opustio sam se. Red ispred mene je bio dugačak, ali ja sam održao misao da ću se na sledeći let ukrcati kao što sam i planirao. Ubrzo je jedan od zaposlenih na čekiranju otvorio novi desk i mahnuo mi, otvorivši novu liniju za putnike. Bio sam prvi na redu.

Pogledao sam na svoj sat i shvatio da se moj sledeći let upravo sada ukrcava, dok sam jurio kroz ogromne holove aerodroma tražeći svoju kapiju. Kada sam stigao na svoju kapiju sav zadihan, video sam da je moj let odložen na 15 min. Dakle, na kraju sam imao vremena i da se saberem, i povratim svoj dah. Ne samo da sam imao vremena da stignem na svoj let, već sam imao i privilegiju da biram gde ću da sedim, jer nisam leteo punu rutu. Zahvalio sam se Univerzumu dok sam gledao kroz prozor vraćajući se kući. Pitao sam se u tajnosti, da sam se fokusirao na to da ću zakasniti na svoj avion, da li bi radnik otvorio ekstra red čekiranja, i da li bi stigao?

 

Vaše misli su mnogo moćnije nego što mislite.
Vaše misli su mnogo moćnije nego što mislite.

 

Verujem da je moja misao koje sam se držao: Sve će se savršeno odvijati. zaista pomogla. Mi smo takva moćna i magnetična bića da nismo toga ni svesni! Čuli ste izreku: Krpa našla zakrpu! – možda bolje reći: frekvencija privlači istu frekvenciju. Sve je sačinjeno od energije, uključujući vas i mene. Samim tim što smo energija, vrlo je verovatno da ćemo uhvatiti talase i privući istu energiju koju odašiljemo. Ako se plašite, privućićete strah; ako ste pažljivi privlačite pažljivost, kada ste zahvalni- privlačite prosperitet. Dok mislimo, mi počinjemo da osećamo; dok osećamo, mi vibriramo; a kada vibriramo, mi počinjemo da privlačimo. Privućićete tačno ono što šaljete od sebe.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

Leave a Comment