Abraham-Hiks - Da li Možete Pronaći Savršenog Partnera?

Primenite Zakon Privlačnosti!

U cilju pronalaženja vašeg savršenog partnera, prvo Vi morate biti taj savršeni partner. Drugim rečima, morate konstantno emitovati vibracioni signal partnera kakvog želite. Ne tako savršena veza koju ste posmatrali, ili živeli, vam je dala odlične prilike da odlučite, I do tančina odredite kakva je to veza kakvu biste vi želeli da imate. Da bi istrenirali sopstvenu vibraciju da se poklapa sa onom koja je vibracija vaše želje, vi jedino morate razmišljati o onim karakteristikama koje priželjkujete u vašoj vezi.

Kada ističete šta je ono što ne volite u vašoj vezi, ili se sećate neprijatnih događaja iz prošlih veza, ili čak gledate filmove gde ljudi maltretiraju jedni druge, vi nesvesno trenirate vašu vibraciju dalje od vaše željene veze. I vi jednostavno ne možete stići na to željeno mesto sa te tačke.

Ne možete imati vezu svojih snova kada su vaše hronične misli o vezama: usamljenost, bes, zabrinutost ili razočarenje. Međutim, ako pogledate na stvari koje cenite kod sebe I drugih – dok pravite liste pozitivnih aspekata vaših prošlih I sadašnjih veza – vi trenirate vaš vibracioni signal da se poklapa sa vibracijom vaše želje, I vaš savršeni partner onda mora doći. To je zakon.

Istrenirajte svoju vibracionu ponudu, sa vibracijama vaše želje, I vaš 'savršeni partner' mora doći. To je zakon.
Istrenirajte svoju vibracionu ponudu, sa vibracijama vaše želje, I vaš ‘savršeni partner’ mora doći. To je zakon.

 

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

2 Comments

  1. Ja u zivotu ne mogu ni da pronadjem savrsenog partnera.Ja nemam tu srecu.

Leave a Comment