Vejn Dajer - Budi Vizionar

Slušateljka moje radio9 emisije mi je rekla sledeće: Preživela je užasni zemljotres u svojoj domovini, u kojem je takođe izgubila i svog supruga, emigrirala je u Sjedinjene Države sa svojim preživelim detetom, i naporno radila kako bi to dete mogla upisati na koledž. Sada je pokušavala da prati svoj san i osnuje dobrotvornu organizaciju koja se bavi pomaganjem žrtvama zemljotresa, ali je postala obeshrabrena zato što njena vizija nije išla brzinom kakvom je htela.

 

Da li je uopšte moguće, da neko, ko je prošao toliko toga i ostao živ, uspeo u životu, može biti obeshrabren?

Veoma jasno sam joj rekao da se čvrsto drži svojih snova. Budi voljna da se držiš svoje vizije!

Svi smo mi ovde zbog određene svrhe; kada pronađeš tu svrhu, drž’ se te vizije bez obzira na poteškoće ili prepreke koje možda izrone na površinu. Držati se svoje vizije obuhvata nevoljnost na kompromis onoga što vizualizuješ. To znači, biti voljna da se suočiš sa svim padovima i onim što se čeni kao univerzum koji ne sarađuje.

Držati se svoje vizije obuhvata nevoljnost na kompromis onoga što vizualizuješ.
Držati se svoje vizije obuhvata nevoljnost na kompromis onoga što vizualizuješ.

Čak iako nisi ubeđena da možeš ostvariti nešto što se ranije nikad nije ostvarilo, pokušaj da stvoriš viziju sebe, autentične, rođene da stvara velike stvari, uživaj u ispunjenju, sreći i uspehu, zaslužujući ono najbolje što život ima da ponudi. Kada se to desi, bićeš vibracioni par sa Izvorom svega, a ta nova prihvatljivost će postati tvoj novi način života. Kada se bilo šta pojavi što je nekoizistentno sa ovom vizijom, poslušaj savet Lao Cua:’ Kako bi eliminisao negativne uticaje, ti ih jednostavno ignoriši’. Te reči su tako jednostavne, ali tako duboke.

 

Drži se svoje vizije i učini je svojom stvarnošću.

 

Leave a Comment