Abraham-Hiks - Birate Profesiju?

Pre svega prigrlite svoje želje.

Uvek ste inspirisani događajima iz vašeg života, i kada sebi dopustite da pratite tok tih ideja, vaš potencijal najveće radosti je mnogo veći, nego kada sopstvenu karijeru bazirate na drugim razlozima koje ljudi obično koriste kako bi opravdali svoje izbore, kao što su na primer porodična tradicija ili potencijal prihoda.

Uopšte nije iznenađujuće da mnogi imaju toliko poteškoća prilikom odluke čime će se baviti u životu, jer ste vi bića sa mnogo lica, I vaša dominantna namera je da uživate u apsolutnoj osnovi slobode, I da u svom pohodu na radosna iskustva, iskusite ekspanziju I rast. Drugim rečima, bez prave percepcije o slobodi, nikada nećete biti radosni, a bez radosti ne možete iskusiti istinsku ekspanziju. Tako da, koliko god to nekima delovalo detinjasto, prirodno je da vas život inspiriše na vašu sledeću avanturu, I sledeću, I sledeću.

Mi vas ohrabrujemo da shvatite, što ranije možete u životu, da je vaša dominantna namera I razlog za postojanje da živite srećni, zauvek. To bi bio odličan izbor za vašu karijeru: da se krećete ka tim aktivnostima I da prigrlite one želje koje su u hramoniji sa vašim suštinskim namerama, a one su: sloboda, rast, I radost. Napravite ‘karijeru’ od toga da živite srećno, radije nego da pokušavate da tražite posao koji će da proizvede dovoljno novca sa kojim ćete raditi stvari koje će vas onda usrećiti. Kada vam je osećanje sreće od najveće važnosti, I kada vas ono što ‘radite za život’ čini srećnim- vi ste našli najbolju od svih kombinacija.

Idite u pravcu onih aktivnosti I želja koje su u harmoniji sa vašim suštinskim namerama, a one su: sloboda I rast, I radost.
Idite u pravcu onih aktivnosti I želja koje su u harmoniji sa vašim suštinskim namerama, a one su: sloboda I rast, I radost.

Možete postati veoma dobri u tome da se osećate dobro u svim uslovima, ali kada postanete dobri u tome da prvo posegnete za sopstvenim vibracionim balansom- a potom privučete sebi događaje I okolnosti sa te tačke sreće- vaš potencijal za konstantnu sreću je mnogo veći.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan 🙂

1 Comment

  1. Dzuli

    kad radite ono sto Vam pokrece leptire u stomaku , za svaki Vas uspeh, za svaki smesak li licu Vasih pacijenti i za svaku neprospavanu noc i nakon toga alfa stanje u celom telu . E to je ono pravo moja najbolja profesija

Leave a Comment